Samsung revine la reclame „distructive” si fara sens [VIDEO]

Dupa o reclama foarte buna la Galaxy Gear, cei de la au revenit la vechile obiceiuri distructive. Vedem iar reclame Samsung fara sens.

Intro Samsung Galaxy Note 3 Galaxy Gear reclama ad

reclame samsung

Cea mai noua reclama la a fost realizata de Adam Hashemi, un regizor care in trecut a mai lucrat cu companii foarte importante din diverse domenii. Pe langa actualele reclame Samsung, in portofoliul sau se mai numara contracte cu Nike, Audi, Volkswagen, Coca Cola. Personal, nu stiu care este logica, dar in momentul in care acelasi regizor a lucrat la clipul de doua minute de mai jos pentru promovarea noului Galaxy Note 3, rezultatul cu siguranta nu-mi trezeste pofta de a cumpara cel mai recent phablet al companiei.

Trecand peste faptul ca  este o reclama scumpa si probabil menita sa creeze controverse, foarte multe elemente nu sunt deloc la locul lor, incepand cu copii care par cersetori printre ruinele unor blocuri si terminand cu Lionel Messi, unul dintre cei mai scumpi fotbalisti la ora actuala.

Elementul care mi se pare cel mai nepotrivit este melodia Royals a cantaretei de 16 ani Lorde, care in reclama este interpretata de mai multi copii ce par sa-si traiasca viata printre ramasitele unor cladiri. In contextul in care artista a declarat ca Royals este o melodie menita sa fie un protest in fata afisarii ostentative de bogatii care domina muzica pop actuala si viata dolescentilor. Asadar, cu siguranta aceasta optiune muzicala se potriveste ca nuca in perete cu imaginea unui un tip imbracat la patru ace care incearca sa va convinga de utilitatea unui telefon carein SUA la liber costa 700 de dolari si care in clip este perfect pentru a exploda niste blocuri.

Asteptam comentarii. Ce impresie v-a lasat acest clip publicitar?

Alexandru Puiu
10:00 11.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video