Steve Ballmer face din nou reclame pentru Microsoft

Steve Ballmer face din nou reclame pentru Microsoft

Dupa aproximativ 26 de ani, Steve Ballmer revine intr-o reclama Microsoft. Singura diferenta dintre cele doua este ca atunci promova alta versiune a sistemului de operare Windows.

WINDOWS PHONE 8 STEVE BALLMER

Pentru prima oara, Steve Ballmer, plin de entuziasm si incredere intr-o platforma inovativa, se facea remarcat in 1986 intr-un clip de un minut. Pe atunci facea o treaba foarte buna in a evidentia punctele forte ale primei versiuni de Windows. 26 de ani mai tarziu, un Steve Ballmer un pic mai batran isi incearca din nou talentul la interpretare intr-o reclama pentru Windows Phone 8.

Reclama de mai jos a fost prezentata pentru prima oara in cadrul evenimentului de lansare al Windows Phone 8. Ca si continut, Ballmer descrie elementele importante din interfata noului HTC 8X si implicit ale noului WP8 facand referire la diverse surse de sfaturi: Facebook, Twitter, Email, Skype si nu numai.

Aceasta miscare este doar una dintre multele elemente de marketing pe care Microsoft incearca sa le mediatizeze in ultima perioada cu scopul de a spori atentia alocata noilor sisteme de operare.

Citește și: