Windows Phone 8 devine realitate si inregistreaza un succes

Windows Phone 8 devine realitate si inregistreaza un succes

Este incredibil cat de mult din succesul unui smartphone sau a unei tablete este datorat in acest moment unui magazin de aplicatii plin de optiuni. Avand in vedere acest fapt, Microsoft a celebrat atingerea unui numar de 120.000 de aplicatii in Windows Phone Store.

Windows Phone Marketplace

Cu doar 100.000 de aplicatii raportate in luna iunie de Microsoft, astazi a fost anuntata o surpriza de proportii in momentul in care s-a dezvaluit ca respectiva cifra s-a transformat in 120.000. Luand in calcul faptul ca o mare parte din acuzele legate de platforma Windows Phone vizau lipsa de aplicatii, aceasta performanta s-ar putea sa mai linisteasca un pic spiritele nemultumite. Tot cu aceasta ocazie, un oficial Microsoft a promis ca in scurt timp, 46 dintre cele mai populare 50 de aplicatii de la concurenta vor fi disponibile si pe Windows Phone 8.

Tot in cadrul evenimentului de lansare Windows Phone 8, Steve Balmer a anuntat ca incepand cu acest weekend, in intreaga Europa ne putem astepta la smartphone-uri cu WP8. Printre dispozitivele care vor declansa revolutia se numara Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 810, HTC 8X si Samsung Ativ S.

Windows Phone 8 Phones Apps

Citește și: