Microsoft isi pregateste perifericele pentru Windows 8

Microsoft isi pregateste perifericele pentru Windows 8

Incercand sa includa cateva functii noi intr-o serie de periferice lansate anterior, Microsoft lanseaza actualizari software inaintea lansarii Windows 8.

perifericele pentru Windows 8

Microsoft Touch Mouse este primul accesoriu creat in Redmond ce incorporeaza suport pentru Windows 8. Odata cu lansarea noului Mouse and Keyboard Center 2.0, Microsoft a incercat sa-si optimizeze perifericele pentru a profita de functiile noi din Windows 8 insa doar Touch Mouse vine cu niste schimbari semnificative.

Odata cu noul update, Touch Mouse include suport pentru mult mai multe gesturi fata de cele incluse pana acum. Cu doua degete puteti naviga printre aplicatiile deschise sau puteti apela meniul Windows 8 charms. Termenul charms face referire la cateva butoane care in mod obisnuit apar doar daca mutati cursorul mouse-ului in colturile din dreapta ale ecranului din Windows 8. In practica, cei care au avut ocazia sa experimenteze functionalitatea Touch Mouse cu noul update de software sunt foarte incantati de optiunile suplimentare.

Desi mai sunt periferice lansate in ultimul an care ar putea primi acces la cateva functii specifice Windows 8, cu acest update Microsoft ne-a demonstrat ca nu vrea sa-si neglijeze utilizatorii.

Citește și: