Evenimentul de lansare al noului Nexus este confirmat

Evenimentul de lansare al noului Nexus este confirmat

Este adevarat ca am fi preferat ca Google sa vina cu o confirmare pentru data de lansare a noului smartphone din seria Nexus, insa momentan ne multumim si cu anuntul publicatiei franceze Le Figaro.

LG Optimus Nexus

Daca tot anuntam ieri, sub forma de zvon, ca LG s-ar putea sa fie creatorul urmatorului smartphone Google Nexus, astazi respectiva informatie se confirma. In plus, aflam ca pana la sfarsitul acestei luni vom vedea si un eveniment de lansare al respectivului terminal.

Aparent pe 29 octombrie va avea loc un eveniment pentru noul Google Nexus, in aceeasi zi in care Microsoft si-a propus sa faca lansarea oficiala a noului Windows Phone 8. In magazinele din Statele Unite, Nexus 4, cum este supranumit momentan, ar trebui sa apara la mijlocul lunii noiembrie, urmand ca in anumite tari europene sa ajunga undeva in luna decembrie.

Dupa o serie de imagini si o data de lansare aproape sigura, mai ramane acum sa speculam ce noutati software va pregati Google pentru a-si promova noul gadget. In definitiv, desi vorbim de o versiune stock de Android pe acest aparat, lansarea unui nou Nexus poate oricand sa insemne si lansarea unei noi versiuni a popularului sistem de operare.