Galaxy Note 10.1 are fani in Casa Regala Engleza

Galaxy Note 10.1 are fani in Casa Regala Engleza

Am rasfoit tot internetul si nu am gasit un review dominat doar de aspecte pozitive ale tabletei Galaxy Note 10.1. Dupa ce Apple a pierdut insa un proces important in Marea Britanie probabil ca ,,nu dadea bine” daca intr-un cadru oficial curtea Regatului Unit ar fi folosit un produs al companiei invinse.

galaxy-note-10-1-for-the-queen

Conceptul de capsula a timpului este cunoscut celor mai multi dintre noi intr-o forma mai mult sau mai putin tiparita, eventual intr-un format digital gen DVD. In secolul 21 insa aceasta idee ia o cu totul alta forma prin adoptarea unui format gen tableta, cel putin aceasta este parerea Reginei Angliei. O tableta Galaxy Note 10.1 va fi folosita ca o capsula digitala a timpului si va fi incarcata cu clipuri si alte materiale digitale ce fac referire la perioada in care Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ocupat pozitia de Regina. Din cele 80.000 de materiale(filme, audio si text) trimise de persoane de pe intreg mapamondul au fost selectate doar 60 ce vor fi incarcate pe tableta produsa de Samsung pentru a fi puse ulterior la pastrare. In cazul in care nu aveti incredere intr-o tableta Samsung pentru a se ocupa de o sarcina atat de importanta, acelasi continut va fi disponibil si online intr-o colectie intitulata Diamond (re)Collection.

Dupa spusele celor de la BBC, intregul proiect a fost organizat de The Royal Commonwealth Society care, desi a avut in vedere pentru scurt timp un iPad pentru aceasta sarcina, au optat in final pentru tableta cu S-Pen produsa de compania coreeana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI