Allview aduce dual-sim-ul la un alt nivel

Allview aduce dual-sim-ul la un alt nivel

Astazi a avut loc evenimentul de lansare a doua noi modele de smartphone-uri dual sim produse de compania romaneasca Allview. Poate ca multi dintre dumneavoastra se intreaba ce poate sa fie atat de special la niste telefoane dual-sim. Ei bine Allview a ales sa schimbe putin perceptia pietei asupra acestui gen de terminale prin P4 Alldro și P5 Alldro.

Allview P4 si Allview P5

Pana astazi eram nevoiti sa facem o multime de compromisuri la capitolul performanta atunci cand ne orietam catre un dual sim la un pret accesibil. Se pare ca acest scenariu se doreste a fi schimbat, intrucat noile telefoane Allview nu doar ca vor permite utilizarea a doua cartele simultan, dar vor raspunde si cerintelor pe care orice utilizator le are de la un smartphone de ultima generatie.

Din punct de vedere tehnic, P4 Alldro ascunde sub capota un procesor Cortex A9 la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie interna si un accumulator de 1600 mAh. De departe cele mai interesante caracteristici ale telefonului sunt: display-ul SuperAMOLED Plus de 4,3 inci, camera de 8 megapixeli si sistemul de operare Android 4.0. De cealalta parte, P5 Alldro beneficiaza de specificatii similare, dar se lauda cu un procesor dual core Cortex A9, un ecran IPS de 4,3 inci si Android 4.0.4.

Ambele telefoane beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender, care vine preinstalat in varianta Premium cu valabilitate 90 de zile si posibilitate de prelungire ulterioara.

Allview P4 Alldro este disponibil incepand de azi la un pret de aproximativ 1300 de lei, iar P5 Alldro urmeaza sa apara in magazinele partenere la un pret ceva mai mic. Suntem curiosi in ce masura vor reusi noile dual-sim-uri sa impresioneze prin vanzari si mai ales cum se vor descurca in utilizarea de zi cu zi, pe masura ce ne vom juca cu ele in viitorul apropiat.

Citește și: