07 mart. 2015 | 17:00

Tot ce trebuie să ştiţi despre Rock Band 4 pentru PS4 şi Xbox One

ACTUALITATE
Tot ce trebuie să ştiţi despre Rock Band 4 pentru PS4 şi Xbox One

După o perioadă de pauză de câţiva ani, nu mai sunt decât câteva luni până ne vom putea juca pe PS4 şi Xbox One un nou joc din seria .

Zvonurile legate de un nou Rock Band au început să circule pe internet în urmă cu câteva luni, în aceeaşi perioadă în care, după o pauză de vreo doi ani, ultimul joc din serie

Ultimul Rock Band a fost lansat în 2012 şi, cu toate că interesul pentru astfel de jocuri de ritm nu mai este la fel de mare ca pe vremuri, foarte muţi şi-au dorit să aibă un motiv solid pentru a scoate instrumentele de plastic din beci. Acel motiv va purta numele de Rock Band 4, va fi exclusiv next-gen şi va rula fără probleme atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Anunţul oficial pe marginea acestui subiect a venit de la Harmonix. Cu această ocazie, dezvoltatorul a confirmat că se lucrează suficient de intens la respectivul titlu încât să ajungă pe piaţă până la finele lui 2015.

Deşi colaborează cu Mad Catz pentru a realiza noi controllere menite să atragă nişte investiţii semnificative din partea gamerilor, Harmonix a ţinut să menţioneze în mod clar că, indiferent cât de stufoasă este colecţia voastră de tobe, chitare şi alte periferice plasticoase de la vechile versiuni ale jocului, toate vor fi compatibile şi cu noul Rock Band 4.

Nu ştim momentan cât va costa acel titlu la momentul lansării, dar partea bună este că s-ar putea să vă permită să vă readuceţi în centrul atenţiei vechile DLC-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele