12 sept. 2013 | 16:56

OtterBox: Protectie la praf si apa pentru aproape orice smartphone

ACTUALITATE
OtterBox: Protectie la praf si apa pentru aproape orice smartphone

Am auzit pana acum de Galaxy XCover, Sony Xperia Z, precum si de alte smartphone-uri rezistente la apa si la praf. Dar de OtterBox ati auzit?

Carcasa Smartphone (3)

Ei bine, unii producatori realizeaza carcase cu protectie IP67 exact pentru acele modele care nu vin cu aceste capabilitati de rezistenta la praf si apa.

OtterBox este exact unul dintre aceste produse auxiliare care ofera protectie. Poate veni ca o carcasa pentru smartphone, potrivita pentru Galaxy S3 si S4 sau pentru iPhone 5 si probabil iPhone 5S. Aici discutam de o carcasa ce se pliaza direct pe telefon, ofera acces in continuare la touchscreen si la butoanele telefonului si il protejeaza in acelasi timp la socuri, apa, praf, facand dispozitivul sa se comporte la fel ca un smartphone construit exact pentru acest scop. Desigur, trebuie sa fiti putin atenti atunci cand inchideti cutia, pentru a va asigura ca este etansa, si sa nu folositi carcase suplimentare pe telefon.

Pentru alte modele de smartphone-uri sau camere foto, exista, de la acelasi producator OtterBox, cutii care doar stocheaza telefonul fara a permite accesul direct prin capac la touchscreen sau la butoanele eterioare. Am mentionat aici doar un producator, exista insa mult mai multi pe suprafata targului de la IFA si posibil si mai multi care nu au ajuns la targul din Germania. Ce vreau sa spun este ca exista optiuni pentru a iti proteja dispozitivul preferat in situatii extreme.

O astfel de husa/carcasa are un pret situat inte 40 si 100 de euro, depinde de producator, si se poate dovedi foarte utila in functie de ce sporturi practicati.

Carcasa Smartphone (2)

Carcasa Smartphone (1)

Carcasa Smartphone (4)

Carcasa Smartphone (6)

Carcasa Smartphone (7)