28 feb. 2013 | 13:25

Huawei MediaQ M31 Media Streamer, un concurent pentru Samsung Homesync

ACTUALITATE
Huawei MediaQ M31 Media Streamer, un concurent pentru Samsung Homesync

Dupa ce se parea ca , Huawei perfectioneaza un concept similar intr-un produs mai compact si mai performant, MediaQ M31 Media Streamer.Huawei m31 mediaq Streamer

Pentru ca filmele, pozele si jocurile de pe smartphone-urile cu Android nu trebuie sa ramana blocate in spatele unui ecran de cativa inci, Huawei a anuntat MediaQ M31 Media Streamer. Un gadget menit sa faciliteze transmiterea de continut wireless pe TV, MediaQ M31 Media Streamer reuseste sa fie mult mai destept decat atat.

Preinstalat cu Android Jelly Bean, media streamer-ul din imagine combina foarte bine functionalitatea unui player de continut multimedia cu cea a unui ce vedem pe un smartphone sau pe o tableta. Are doar 65 x 65 x 14 mm, este capabil sa partajeze fotografii, sa faca streaming de continut video si sa afiseze pe televizor, in timp real, continutul jocurilor aflate in desfasurare pe mobil. Singura conditie este sa va aflati in aceeasi retea WiFi cu ambele aparate.

Partea de procesare este asigurata de un procesor quad core, un gigabyte RAM, 32 GB spatiu de stocare si o conectica generoasa. Pe langa doua porturi USB, mai exista un port microUSB, doua porturi HDMI, pentru intrare si iesire de semnal si un port hibrid care combina o iesire digitala S/Pdif, o iesire stereo de 3,5 mm si o intrare de microfon.

Daca tot se integreaza in reteaua din casa, MediaQ M31 Media Streamer din imagine poate accesa, tot fara fire, cantitati foarte mari de continut multimedia stocat pe un NAS sau un PC.

Desi un asemenea amalgam de functii este usor de laudat in teorie, trebuie totusi testat la prima mana pentru a ne face o parere legata de modul in care conlucreaza toate abilitatile dispozitivului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele