02 nov. 2013 | 18:11

Google Nexus 5 va necesita un update major OTA la momentul initializarii

ACTUALITATE
Google Nexus 5 va necesita un update major OTA la momentul initializarii

Google Nexus 5 va necesita o conexiune la internet imediat ce este scos din cutie, pentru a realiza un update ce pare a fi destul de important.

Google Nexus 5

Procedura de initializare pentru noul Google Nexus 5 nu va putea fi finalizata decat daca utilizatorul are o conexiune la internet sau o conexiune WiFi in apropiere pentru a realiza acest update.

Se pare ca Google si LG au terminat productia hardware a dispozitivelor cu ceva vreme in urma pentru a evita problemele cu stocurile pe care le-au avut anul trecut, odata cu lansarea modelului Nexus 4. Din acest motiv, update-urile la care au lucrat din punct de vedere software, nu sunt instalate pe telefoane. Mai exact, update-ul se refera strict la sistemul de operare, primele serii nu vin asadar cu ultima versiune de Android 4.4 Kit-Kat.

In cazul in care sunteti un utilizator norocos si ati pus deja mana pe un astfel de dispozitiv, nu veti putea termina procedura de initializare fara a instala acest update. Update-ul poate avea o dimensiune de pana la 374.5 MB, in functie de versiune, si nu va putea fi realizat daca SIM-ul din telefon se afla in roaming.

nexus-5-setup-update

nexus-5-setup-update-2