03 sept. 2012 | 12:30

WS-30: Withings actualizeaza linia de cantare cu WiFi

ACTUALITATE
WS-30: Withings actualizeaza linia de cantare cu WiFi

Avand in vedere efortul imens pe care il depunem in momentul in care ne ridicam de pe canapea pentru a merge la cantar in speranta ca s-a petrecut o minune si am mai pierdut niste kilograme, Withings s-a gandit sa usureze macar partea de statistica legata de evolutia greutatii noastre.

withings-ws30

WS-30 este numele celui mai nou cantar creat de Withings care te ajuta sa-ti monitorizezi kilogramele chiar si din celelalt colt al lumii. Desi conceptul nu este nou, fata de versiunile anterioare, noul model prezentat la IFA 2012 te scapa complet de necesitatea unui computer pentru configurare. Orice smartphone sau tableta cu Bluetooth sunt suficiente pentru a conecta cantarul la internet, pentru a defini profile si pentru a tine evidenta legata de evolutia kilogramelor. Ca un avantaj suplimentar, pe langa faptul ca reuseste sa te identifice fara nici un fel de dificultate pentru a asocia o masuratoare profilului corect, prin Position Control, acesta reuseste sa-ti dea si sfaturi legate de postura pe cantar.

In ceea ce priveste aplicatiile de iOS si Android compatibile cu acest cantar, ambele sunt gratuite si permit utilizatorilor sa vada niste grafice foarte interesante, bazate pe performanta lor. Daca debordati de mandrie, direct din aplicatia Health Companion App va puteti posta progresul pe Facebook sau Twitter.

Withings Wireless Scale WS-30 va fi disponibil in Europa incepand cu sfarsitul acestei luni la un pret destul de piperat – 120 euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele