20 mart. 2012 | 15:20

So.cl, reteaua de socializare de la Microsoft – Mai este loc?

ACTUALITATE
So.cl, reteaua de socializare de la Microsoft - Mai este loc?

www.so

Daca tot a avut succes Facebook ca retea de socializare, dupa care Google a incercat marea cu degetul cu un anumit grad de popularitate, acum a venit randul celor de la Microsoft sa ne invite la prietenii virtuale, prin so.cl.

Momentan pe baza de invitatie, noul website extrem de ghidus intitulat se pare ca este cea mai buna cale pentru a ii stimula pe acei internauti care inca nu au aderat la nici o alta retea sau care pur si simplu isi mai doresc un cont pe langa multitudinea de conturi pe care suntem nevoiti oricum sa ni le facem online astazi. Gandita in principiu ca o combinatie de functii si elemente din Twitter, Facebook, Pinterest si nu numai, noua experienta online este infatisata de catre Microsoft sub motto-ul „A new research experience for students”.

In alta ordine de idei, pentru a incepe „calatoria in lumea prietenilor virtuali” prin intermediul So.cl, e suficient sa accesati pagina www.so.cl, sa va autentificati cu contul de Facebook sau Windows Live si sa asteptati o invitatie. Colegii de la ComputerBlog.ro au primit o invitatie, deci nu este imposibil. Nu trebuie decat sa asteptati cateva zile.

Vom redeschide subiectul de indata ce ne vom lamuri mai bine ce este cu acest proiect Microsoft. Pana atunci, suntem curiosi cum vi se pare la prima vedere si ce parere aveti – mai era necesara inca o retea sociala?