23 mart. 2012 | 08:20

Noul iPad 3 a venit oficial in Romania, cu pretul REAL!

ACTUALITATE
 Noul iPad 3 a venit oficial in Romania, cu pretul REAL!

Daca tot ne mandream zilele trecute cu faptul ca suntem in valul al doilea de lansari pentru noul iPad, iata ca incepand de azi putem achizitiona noua tableta si de la reselleri autorizati Apple, precum emag.ro, noumax.ro, istyle.ro. Cei de la store.apcom.ro, care au titlul de Authorized Distribuitor, inca nu si-au actualizat website-ul pentru a gazdui si noul iPad.

Partea importanta a acestei lansari este ca a desfiintat specula de pe okazii.ro, in primul rand, dar si specula de la comerciantii online care au facut eforturi sa aduca noul iPad in magazine inainte de lansarea oficiala*.

Practic, preturile sunt 2199, 2669 si 3129 pentru versiunle de iPad cu WiFi de 16GB, 32GB si 64GB.

Pentru aceleasi capacitati de stocare, dar cu conectivitate 4G, nu doar WiFI, preturile sunt de 2749, 3219 si 3669 lei.

Preturile sunt identice atat la emag, cat si la iStyle sau noumax si cel mai probabil vom vedea aceleasi preturi si la alti distribuitori oficiali.

Nu mai ramane decat sa speram ca respectivele website-uri vor avea suficient de multe iPad-uri incat sa faca fata cerintei de piata. Doritori?

*UPDATE:

In conditiile unei piete libere, totusi trebuie facuta diferenta intre speculanti si cei care aduc tableta cu toate facilitatile de drept (garantie, etc.).

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele