10 dec. 2012 | 09:40

Casetele audio dispar odata cu reportofoanele SONY

ACTUALITATE
Casetele audio dispar odata cu reportofoanele SONY

Evolutia tehnologica, pe langa gadgeturi noi, se reflecta in disparitia unor dispozitive si tehnologii mai vechi precum playerul MiniDisc Walkman sau dischetele floppy. In cateva luni reportofoanele SONY cu casete audio vor deveni o parte din istorie alaturi de celelalte exemple din ultimii ani.

reportofoanele Sony walkman fara casete

Walkman-urile cu casete nu mai sunt de mult populare printre pasionatii de muzica de in deplasare. Pe de alta parte, casetele audio mai erau bune la reportofoane, daca erati student sau jurnalist. Din pacate, se pare ca SONY a decis sa desfiinteze si aceasta ultima gazda pentru acest mediu de redare si inregistrare audio, lansat la mijlocul anilor 60.

Compania japoneza care continua sa lanseze produse cu numele de Walkman a decis sa renunte la productia de reportofoane TCM-400, TCM-410 si TCM-450.  Acestea din urma reprezinta singurele modele de reportofoane produse de SONY care inca se mai produceau. Ultimele astfel de gadgeturi vor fi livrate in primul trimestru al anului viitor. In cazul in care mai aveti o colectie impresionanta de casete audio pe acasa, in curand le veti putea asculta doar pe un alt sistem audio.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele