27 aug. 2012 | 15:45

Allview lanseaza o noua serie de tablete cu Android

ACTUALITATE
Allview lanseaza o noua serie de tablete cu Android

Tableta Allview1

In aceasta dimineata Allview a lansat o noua serie de tablete, Alldro Speed 3 Duo. Noile modele beneficiaza de un display capacitiv de tip IPS si un procesor Cortex A9, dual-core cu o frecventa de 1.5 GHz. 

Este laudabila intentia celor de la Allview pentru acest salt de performanta adus unui produs care isi va pastra pretul sub limita de 300 Euro. Mai exact noul model este disponibil la un pret de 1149 Lei. Alldro Speed 3 Duo dispune de un ecran de 9.7 inci cu o rezolutie de 1024×768 pixeli. Procesorul grafic este din seria Mali 400 si poate rula fara problemecele mai noi aplicatii si jocuri din magazinul Google Play.

Tableta Allview4

Alternativ, exista si un model de 8 inci cu aceleasi specificatii, dar cu o rezolutie cu foarte putin mai redusa. Exista un al treilea model, cu o diagonala de data aceasta de 7 inci care va fi disponibila in cateva saptamani si va avea o rezolutie de 1280×800 pixeli.

Specificatiile complete le regasiti in tabelul de mai jos.

[table id=135 /]

Am observat mai devreme ca in specificatiile oficiale nu exista Bluetooth. Sunt de parere ca aici au numai de pierdut avand in vedere ca 95% din tastaturile pentru tableta folosesc acest mijloc de comunicare. Ramane de vazut daca este doar o greseala in specificatiile producatorului sau nu.

Pana la momentul de fata pot sa spun ca aceste noi modele sunt printre cele mai bune pe care le-am vazut. Si aici vorbesc si de produsele oferite de concurenta autohtona. Display-ul de tip IPS este cea mai buna solutie pentru o imagine clara si culori frumoase si in acest moment sunt placut impresionat de companie pentru aceasta implementare a unui produs cu un pret mai mult decat decent.

Procesorul Dual-Core ofera pe de alta parte rezultate foarte bune in teste, putand fi comparat cu Transformer TF201, ramane sa vedem si reactia consumatorilor care prevad ca va fi una destul de pozitiva. Am uitat sa va spun ca noile modele vin cu ICS si se vorbeste despre un update foarte rapid la „faimosul” JellyBean Mai jos, cateva imagini cu noua tableta.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Allview Alldro Speed 3 Duo/”/]