25 dec. 2012 | 04:33

Acer lucreaza la o tableta de 99 dolari

ACTUALITATE
Acer lucreaza la o tableta de 99 dolari

Buna si ieftina pare sa fie filozofia care a stat la baza B1 ce ar putea aparea pe piata la inceputului lui 2013.

Acer Iconia B1 tableta Android

Redactorii Wall Street Journal au informatii cum ca Acer s-ar putea sa faca ravagii in curand printre cei care isi doresc o tableta accesibila si performanta. Compania taiwaneza se pare ca lucreaza la o tableta cu unicul scop de a o comercializa cu 99 dolari. Este vorba de o tableta al carei nume, in acest stadiu de dezvoltare, este Iconia B1. Tableta cu Android se vehiculeaza a avea un panou de 7 inci si specificatii apropiate de : o rezolutie de 1024 x 600 si un procesor dual core tactat la 1,2 GHz. Chiar daca procesorul este de provenienta necunsocuta si, inainte de toate, nimeni nu stie daca tableta se va comercializa in alta parte decat Taiwan, planurile par foarte ambitioase.

In trecut au existat cateva speculatii legate de o tableta Nexus la un pret de aproximativ 100 dolari. Daca finisajul si B1 se vor dovedi demne de standardele Google, nu e exclus sa vedem o tableta similara cu brandingul Nexus.

Este greu sa judeci performanta unei tablete dintr-o frecventa de procesor si un sistem de operare. Cu toate acestea, daca Acer isi joaca ale sale carti cum trebuie ar putea da lovitura. Mai ramane sa aplice aceeasi reteta de ieftin si bun si pe o tableta cu Windows RT si toata lumea e fericita.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele