05 sept. 2024 | 18:24

Zodiile protejate de Sfânta Maria Mică 2024. Sunt binecuvântate și au parte de protecție divină

Horoscop
Zodiile protejate de Sfânta Maria Mică 2024. Sunt binecuvântate și au parte de protecție divină
Nașterea Maicii Domnului este una din cele mai importante Sărbători Creștine din an

În Duminica care urmează, toți creștinii o vor prăznui pe Maica Domnului, sau cum mai este cunoscută ziua de 8 septembrie ca Nașterea Maicii Domnului. Deși, aparent, nu este nicio legătură, dar astrologii vorbesc despre zodiile protejate de Sfânta Maria Mică 2024, și care sunt binecuvântate și au parte de protecție divină.

Pe 8 septembrie, aceste zodii sunt binecuvântate și au parte de protecție divină

Nașterea Maicii Domnului este una din cele mai importante Sărbători Creștine din an, iar toți creștinii o vor prăznui pe Cea care a adus pe lume Mântuitorul. Dar, din punct de vedere astrologic, în ziua de 8 septembrie, nativii anumitor zodii vor avea parte de binecuvântare, dar și de protecție divină.

În același context, nativii din Fecioară născuți pe 8 septembrie sunt căutătoare de adevăr, spun astrologii. Acești nativi pot ajunge la cea mai profundă realizare a sinelui după ce au suferit o mare durere sau dezamăgire.

Au o viziune practică asupra vieții, care le permite să reziste dificultăților fără a-și pierde credința. Pe lângă această zodie, mai spun astrologii, vorbim și despre zodiile protejate de Sfânta Maria Mică 2024.

Care sunt zodiile protejate de Sfânta Maria Mică 2024

Nativii născuți pe 8 septembrie, de Nașterea Maicii Domnului, sunt tradiționaliști, iar acest lucru include relațiile de familie. Este posibil să li se fi dat multe responsabilități în copilărie și să fi fost modelate de această experiență.

Când devin părinți, au tendința de a-și urma educația, iar dacă aceste tactici sunt puse la îndoială de partener, își pot modifica comportamentul pentru a fi mai puțin stricți.

Fecioară

Este sezonul nativilor din Fecioară, iar aceasta este o săptămână în care ar trebui să se concentreze asupra lor. Își reconsideră limitele în relații și se vor întreba de ce au nevoie pentru a se simți în siguranță și văzut.

Mercur reintră în semnul lor pe 9 și pot relua proiecte și conversații pe care le-au abandonat la sfârșitul lunii iulie. Toată acea introspecție nu a fost în zadar, dar acum este timpul să își spună părerea și să meargă mai departe, având în vedere că sunt unii dintre cei norocoși nativi.

Balanță

Uneori este greu să discerni diferența dintre un mecanism de coping și autosabotaj. Uneori, ceea ce faci este un pic din amândouă. Tiparele subconștiente ies la iveală în această săptămână și ești împins să iei în considerare ceea ce te servește cu adevărat.

Cheia este să găsești mai multă satisfacție în munca ta și în rutinele zilnice. Obiectivele tale mai mari merită urmărite, dar îndeplinirea lor necesită asumarea unor sarcini, dar care le aduc o putere de neimaginat.

Pești

Se pare că nativii din Pești dăruiesc prea mult altora, când de fapt trebuie să se concentreze asupra lor . În celași timp, spun predicțiile astrale, evită conversațiile dificile pentru că sunt obsedați de „grija de sine”.

Săptămâna aceasta ar putea aduce una dintre cele mai apropiate relații ale acestor nativi într-un impas provocator, iar găsirea puterii în sine este singura cale de ieșire. Creșterea este posibilă în toate domeniile vieții, dacă sunt dispuși să își accepte și limitele, ceea ce ar fi mai bună decizie din viața lor.

Taur

Ceea ce pare restrictiv la începutul săptămânii poate părea satisfăcător la sfârșitul săptămânii. Învățați că a servi grupul nu înseamnă întotdeauna a vă satisface propriile nevoi, dar găsirea unui echilibru este esențială, având în vedere că sunt cei mai binecuvântați nativi.

Mai ales într-o perioadă ca aceasta, când sunteți dornici să vă faceți prieteni. Fiți atenți la buget atunci când acceptați invitații sociale. Dorința de a fi generos vă poate face să vă simțiți personal epuizat dacă nu aveți discernământ.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro