21 ian. 2022 | 23:56

Zodiile materialiste din horoscop. Au doar bani în cap, te pot trăda oricând

Horoscop
Zodiile materialiste din horoscop. Au doar bani în cap, te pot trăda oricând
Zodiile materialiste din horoscop.

Care sunt zodiile materialiste din horoscop. Ele au numai bani în cap și te pot trăda oricând. Sunt zodii în stare să facă orice numai să își atingă confortul financiar dorit. Astrologii sunt de părere că principiul se aplică unora dintre cele 12 semne zodiacale din horoscop. Sunt trei zodii care fac asta, mai exact.

Zodiile materialiste din horoscop

Or fi banii ochiul dracului, dar vorba asta nu are nicio valoare pentru aceste trei semne zodiacale pentru care banii sunt chiar scopul principal în viață. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Astrologii au realizat topul celor trei zodii materialiste de care să te ferești în viață.

Berbec

Acești nativi își verifică în mod obsesiv contul bancar. Ei își doresc să aibă cât mai mulți bani din cauza faptului că le este frică de o viață marcată de neajunsuri.

Ei împart totul cu persoanele dragi, oferă mici atenții la ocazii speciale, dar au mereu grijă să nu bage mâna atât de adânc în buzunar, ca să nu le fie afectat prea tare bugetul, desigur.

În plus, nativii din zodia Berbec și-au câștigat un loc și în topul celor mai mincinoase zodii și mint când vine vorba despre despre dragoste, în general. Paradoxal însă, la serviciu, în relațiile cu prietenii sau în cele de  afaceri, sunt mereu sinceri și direcți.

Scorpion

Scorpionul este și el un mare egoist. Îi place să strângă banul la ciorap, dar spre deosebire de Berbeci, ei nu împart cu alții și nu sunt generoși. Le place să strângă bani și au făcut și un hobby din treaba asta.

Dar atunci când vine vorba de propriile plăceri și dorințe, ei sunt dispuși să plătească sume fabuloase și o fac până la ultimul leu. Scorpionul pune adesea un semn de echivalență între bani și putere, și cred că doar așa se pot face respectați în societate.

Taur

Nu doar Berbecii, ci și cei născuți în zodia Taur au frica sărăciei. Deși nu simt nevoia neapărat să se înconjoare de lucruri scumpe, ei vor să strângă cât mai multă avere. Din nefericire însă, acest gând obsesiv îi duc în pragul de a face unele compromisuri nejustificate.

Taurii mai sunt însă și maeștri ai disimulării, dar cu toate acestea apelează la minciună numai în anumite condiții. Când vine vorba despre persoana iubită ei vor prefera să omită anumite detalii, din dorința de a-și proteja partenerul sau partenera.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Capital.ro
Miercurea Mare, tradiţii şi obiceiuri. Ce trebuie să faci neapărat în această zi din Săptămâna Patimilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro