Horoscop 22 ianuarie 2022. Zodia care trebuie să aibă mare grijă cu finanțele

Horoscop 22 ianuarie 2022. Zodia care trebuie să aibă mare grijă cu finanțele
Horoscop 22 ianuarie 2022

După întâlnirea de ieri cu Jupiter, o întâlnire prin opoziție, Luna din Fecioară formează o altă opoziție, de această dată cu Neptun. Ne putem aștepta la mai multă confuzie, neclaritate și la posibile deziluzii. În schimb, este o zi bună pentru odihnă și recuperare.

Horoscop zilnic 22 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi te ocupi de activitățile planificate și încerci să nu te abați prea mult de la program. Unii nativi, care din exces de zel nu și-ai terminat munca ieri, pierzându-se în detalii, iată că astăzi s-ar putea să mai aibă câte ceva de făcut. Se pot simți mai obosiți și cei care au exagerat cu distracția zilele trecute.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

S-ar putea să nu ai cheful de altă dată când venea vorba de o întâlnire cu prietenii sau de interacțiune socială. Cu toate astea, vei alege să faci ceva ce-ți place, ceva ce-ți bucură sufletul. Poate ieși la o cină romantică sau cu copiii în parcul de distracții. S-ar putea să devii mai justițiar într-un context relațional, fie care vizează persoana iubită, fie prietenii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Deși fără niciun spor sau cu un grad ridicat de nervozitate, astăzi va trebui să te ocupi de niște treburi gospodărești. Ți le-ai planificat și nu vrei să renunți la program. Ai grijă la tensiunile cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Înceracă să nu pui prea mult la suflet reproșurile familiei.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu este deloc exclus să spui lucruri care nu ar trebui spuse și să faci gafe în comunicare pe care să trebuiască să le justifici. Ai grijă ce vorbești și cu cine vorbești, cui acorzi încrederea și ce promisiuni faci. Dacă pleci într-o excursie, deplasare, asigură-te că ai actele în ordine și mașina în bună stare de funcționare. Nu lua decizii. Poți fi mai confuz astăzi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Încearcă să nu exagerezi cu cumpărăturile astăzi. Riscul zilei este să faci greșeli din neatenție său cineva să te păcălească. Posibil ca și o plată banală pe care o faci des să o faci greșit acum. Totodată, nu te lăsa ademenit de oferte mincinoase, nu crede toate reducerile care-ți ies în cale și mai rezervat cu cheltuielile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Luna trece prin zodia ta și te susține să abordezi mult mai pragmatic viața și situațiile cu care te confrunți. S-ar putea să ai parte de unele neclarități, să vezi distorsionat o situație în cuplu sau legată de persoanele cu care desfășori activități. Nu te grăbi să tragi concluzii. Poți avea totuși răbdarea necesară să faci niște activități pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Ziua de astăzi îți cere mai multă odihnă și nu numai pentru că este sâmbătă, ci și pentru că Luna trece prin sectorul sănătății tale și-ți activează această nevoie. În plus, dacă ieri te-ai suprasolicitat la muncă, azi îți poți încărca bateriile. Dedică-te activităților care te relaxează și te liniștesc.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi ideală să ieși cu prietenii, mai ales că Luna tranzitează astăzi chiar sectorul vieții sociale. Chiar dacă ai anumite proiecte la care lucrezi de plăcere, îți poți rupe din timp și te poți distra cu cei apropiați. Totodată, ai grijă să nu faci o promisiunea și apoi să te răzgândești și să strici programul tuturor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Azi ai grijă la ceea ce faci într-un context public. Tot ceea ce vrei să ții doar pentru tine se poate afla și nu-ți va pica deloc bine. Poți face niște gafe destul de neplăcute în fața unei ase de oameni. Posibil să ai parte de unele tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Mulți nativi sunt dornici de călătorii, iar alți nativi vor să mai studieze ceva, să mai învețe ceva ce-i ajută profesional sau să facă progrese într-un context. Poate vor să afle informații care să le susțină un punct de vedere și să-i ajute în argumentare. Posibil ca astăzi să fii mai confuz decât de obicei, de aceea nu ar trebui să iei decizii prea importante.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Și astăzi ar trebui să stai departe de portofel, mai ales dacă banii nu-ți aparțin și apeleze la cei ai partenerului, ai părinților sau chiar la economii. Ai tendința de a cumpăra lucruri inutile și de care nu vei avea nevoie. Este o zi bună să plătești taxe, impozite, rate, datorii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă din cauza opoziției cu Neptun din zodia ta s-ar putea să fii mai confuz cu privire la un context sentimental și să nu știi ce să faci. Unii nativi sunt nesiguri pe sentimentele lor. Ai mai multă grijă la tensiunile care pot să apară în cuplu. Caută să păstrezi echilibrul în relațiile cu ceilalți.

Horoscopul zilei de 22 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI