Horoscop 2022. Zodiile care vor fi protejate de Dumnezeu tot anul

Horoscop 2022. Zodiile care vor fi protejate de Dumnezeu tot anul

Cine nu își dorește noroc, abundență, sănătate și multă, multă iubire în viață? Cu sigurață toți nativii din zodiac. Totuși, unii vor avea parte de mai multe lucruri bune în 2022, iar alții de mai puține, după cum spune și vorba: „pâinea se mănâncă pe rând“. Se spune că pentru a-ți merge bine pe toate planurile, trebuie să fii cu adevărat unul dintre favoriții lui Dumnezeu. Află, în continuare, care sunt zodiile protejate de divinitate în 2022.

Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022

Ar fi ideal ca în viață să putem ajunge la un echilibru perfect, însă acest lucru nu ține 100% de noi. Totuși, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de anumite influențe cosmice, din când în când, ele amintindu-ne că suntem protejați, dar și că magia există.

În anul 2022, trei nativi sunt în special protejați de Dumnezeu, astrele aliniindu-se în așa fel încât să le fie lor bine. Ele vor primi tot ce-ți doresc pe parcursul acestui an și nimeni și nimic nu le va sta în cale. Vezi dacă și tu faci parte din aceste zodii de-a dreptul norocoase.

Pești

Anul 2022 este fără doar și poate anul Peștilor. Astrele se vor alinia în favoarea acestor nativi și totul le va merge bine. Ei se vor bucura din plin de protecție divină pe parcursul anului, care le va oferi exact acel impuls de care au nevoie pentru a trece la un nivel superior, dar și toate circumstanțele necesare. Fiind un an al fluxului și al abundenței pentru zodia ta, frustrările și regretele vor rămâne în urmă, astfel că vei putea porni la drum cu mintea limpede și sufletul curat.

Citește și: Cele mai iubitoare 4 zodii din horoscop. Cum îți arată că țin la tine

Te numeri și tu printre ele?

Rac 

Anul 2022 va fi un „an de explorare“ pentru Raci, care vor culege toate roadele muncii de anii trecuți și vor învăța să se aprecieze mai mult. Fiind sub influența lui Jupiter și Neptun, nativul zodiei Rac se va simți cu adevărat el, relaxat și în largul lui. O altă planetă care-și va exercita influența asupra acestui semn zodiacal, într-un sens cât se poate de benefic, este Pluto. Chiar dacă-i micuță, această planetă va avea o influență magică extraordinară asupra Racului.

Fecioară

Printre protejații lui Dumnezeu în 2022 se numără și nativul din Fecioară, care trebuie să se pregătească pentru cel mai bun an al său de până acum. Pentru Fecioare, 2022 va fi „anul renunțării“, întrucât vor reuși să lase în urmă tot ce nu le mai folosește și toată toxicitatea pe care au adunat-o pe parcursul anilor. În 2022, nativii zodiei Fecioară își vor elibera sufletul de poverile grele. Vor renunța la obiceiurile nesănătoase, la dorința lor de putere și la furie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI