Zodiile care vor suferi în dragoste în februarie. Vor fi părăsite de persoanele iubite

Zodiile care vor suferi în dragoste în februarie. Vor fi părăsite de persoanele iubite
Din pacate, relatia lor nu merge bine

Trei semne zodiacale care vor avea o lună grea în februarie 2022 vor fi întâmpinate cu provocări, dar nu se vor simți complet depășite. Dacă semnul tău zodiacal este unul dintre cei cărora le este sortit să aibă o lună așa-zis „grea”, nu este vorba atât de ghinion sau de karmă, ci de modul în care percepi ceea ce va urma, ceea ce este și ceea ce s-a întâmplat deja.

Avem multe lucruri care se întâmplă în această lună, din punct de vedere astrologic și personal. Vom începe luna cu o Lună Nouă în Vărsător, cu Marte în Jupiter până la sfârșitul primei săptămâni.

Zilele de urmărit sunt 8, 12, 16, 23 și 25 februarie. Acestea sunt zilele care ar putea provoca supărări pentru anumite semne zodiacale. Tema principală a lunii va fi „confuz, dar hotărât”. Vom continua să credem în noi înșine, dar tot va trebui să ne confruntăm cu câțiva demoni personali pe parcurs.

Zodii care vor fi părăsite

Berbec

Dacă s-ar putea prezice așa ceva ca o lună „ironică”, aceasta ar fi luna aceasta, pentru Berbec. Ceea ce se înțelege prin asta este că sunt atât de multe lucruri care lucrează în favoarea ta și, totuși, încă mai sunt atât de multe lucruri greșite pe care le vezi în aceste lucruri. Vei spune toate lucrurile greșite la momentul nepotrivit și vei pune în pericol unele dintre lucrurile pe care ai muncit atât de mult pentru a le construi.

Vrei să depășești limitele și simți că este dreptul tău din naștere să faci asta, dar această acțiune are consecințe. Te crezi marele rebel; unul care nu poate fi ținut în frâu de simplii muritori și, totuși, ești la fel de vulnerabil ca oricine altcineva, mai ales în dragoste.

Scorpion

Februarie vine ca o furtună pentru tine în toate modurile potrivite. Te simți plin de speranță și energic, deși această energie se va transforma în curând într-un sentiment feroce de autoapărare.

Nu vrei să accepți deloc că există ceva vulnerabil la tine, iar asta pentru că, la un nivel profund, îți este profund teamă. Ți-e teamă că-ți pierzi încrederea în tine sau că planurile tale de călătorie vor fi amânate.

Lipsa ta de încredere ar putea doar să stea în calea progresului tău.

Vei închide ceva care nu este pregătit să fie închis în timpul acestei luni. Vei fi împărțit între a crede atât de intens în ceva și a vrea să termini cu totul, încât vei începe să te îndoiești de propriile tale abilități intuitive.