Vedeta din România care iubește din nou. A apărut în public cu primul bărbat după despărțire

Vedeta din România care iubește din nou. A apărut în public cu primul bărbat după despărțire
Ce vedetă din România are o nouă relație

Încurcate sunt căile iubirii în showbiz-ul românesc! O vedetă este din nou îndrăgostită după ce i-a zis adio fostului partener în urmă cu doar câteva luni. Aceasta strălucește și nu mai poate ascunde fericirea ce a cuprins-o!

Surpriză imensă! Ce vedetă s-a pozat cu noul iubit la puțin timp de la despărțire

În urmă cu 3 luni, Doinița Oancea își lua adio de la iubit după aproape 6 ani în care bărbatul i-a fost alături la bine și la greu. Totuși, aceasta se poate lăuda acum cu o nouă poveste de dragoste, găsindu-și liniștea în brațele unui nou bărbat!

Doinița Oancea și-a dus noul partener în fața rudelor și prietenilor apropiați, semn că relația este una serioasă. Cei doi au participat de curând la un eveniment, iar de acolo au postat o imagine în mediul online.

În fotografie, chipul bărbatului nu apare, ci doar mâna sa ce este ținută pe piciorul actriței. Se pare că vedeta nu mai vrea să se ascundă și este gata să le spună tuturor că are o nouă relație, chiar dacă abia și-a luat adio de la fostul partener.

Cine este bărbatul ce a cucerit-o pe cunoscuta actriță

Doinița Oancea preferă să fie extrem de discretă, ținându-se departe de ochii curioșilor în momentul în care vine vorba despre viața ei amoroasă. Aceasta dezvăluie foarte rar detalii din relațiile sale, dar fanii au observat ceva spectaculos.

Recent, Doinița Oancea s-a fotografiat alături de un bărbat misterios. Bineînțeles, ea a trezit suspiciuni, mai ales după ce a publicat o poză în care fața noului iubit nu poate să fie observată. Imaginea poate să fie văzută în galeria foto.

Doinița Oancea a spus adevărul! De ce a renunțat la o relație de aproximativ 6 ani

Doinița Oancea a șocat pe toată lumea în momentul în care s-a aflat că a renunțat la partenerul alături de care a trăit o poveste de dragoste frumoasă. Totuși, aceasta nu a mai putut păstra tăcerea și le-a spus tuturor motivul separării.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională.

Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire.

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cini ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat.

Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat, evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit.

Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult.

Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mărturisit Doinița Oancea la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI