Zodii de care trebuie să te fereşti. Te epuizează, nu poţi să faci nimic atunci când eşti în preajma lor

Zodii de care trebuie să te fereşti. Te epuizează, nu poţi să faci nimic atunci când eşti în preajma lor
Zodii de care trebuie să te fereşti

Poate ai mai auzit sintagma „vampiri energetici” – acele persoane care au, de cele mai multe ori, un comportament toxic și care parcă îi storc de energie pe toți cei cu care intră în contact. Astrologii au dezvăluit care sunt cele două zodii care intră în această categorie. Află cine sunt nativii de care trebuie să te ferești.

„Vampirii energetici” – cele două zodii de care trebuie să te ferești

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești persoane cu care o simplă conversație ajunge să fie un efort ce te lasă epuizat, stors de orice picătură de energie? Acești indivizi sunt numiți „vampiri energetici”, iar două dintre cele 12 semne ale zodiacului se încadrează perfect în această categorie.

Taur

Puțini ar bănui că persoanele născute în zodia Taur ar fi incluse în această listă. Astrologii au dezvăluit, însă, că acești nativi sunt ca un burete, reușind să sustragă din cei din jurul lor și cea mai mică urmă de energie.

Trebuie precizat că atunci când vorbim despre vampiri energetici, există mai multe subcategorii, nativul Taur aparținând celei numite „vampirii neputinței”. Sunt acei oameni care se plâng mereu de nereușitele lor, de faptul că planurile și dorințele lor nu devin niciodată realitate. Vorbesc doar despre ei și despre problemele lor.

În ciuda faptului că sunt perfect conștienți de minusurile din viață, nu vor face niciodată nicio schimbare, niciun efort pentru a se ajuta.

Unii vor avea tendința de a-i ataca pe cei cu care interacționează, spunându-le că nu planurile lor nu vor reuși niciodată, încercând la orice pas să îi descurajeze.

Vărsător

A doua zodie pe care ar trebui să o eviți este Vărsătorul. Potrivit astrologilor, acest semn al zodiacului se încadrează în subcategoria „vampirilor energetici ai greșelii”, adică sunt acele persoane care vânează pașii greșiți ai altora.

Nu vor rata nicio ocazie să te facă să te simți prost pentru orice greșeală ai făcut, fie că este vorba despre partenerul sau partenera de viață, rude, prieteni sau colegii de la locul de muncă.

Mai mult, cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i face pe ceilalți să se îndoiască de ei, să creadă că dacă au greșit o singură dată, întreaga lor viață este sortită eșecului.

Urmăriți Playtech.ro și pe