Piatra potrivită zodiei Scorpion. Cel mai puternic talisman pe care trebuie să îl poarte acești nativi

Piatra potrivită zodiei Scorpion. Cel mai puternic talisman pe care trebuie să îl poarte acești nativi

Scorpionul  este al optulea semn al zodiacului. Scorpionii s-au născut între 23 octombrie și 22 noiembrie. Elementul Scorpionului este apa, iar planeta conducătoare este Pluto sau Marte. Ca toate celelalte semne zodiacale, Scorpionii sunt influențați de anumite pietre. Iată așadar care este piatra potrivită zodiei Scorpion.

Piatra potrivită zodiei Scorpion

Oamenii tind să considere Scorpionii ca fiind un semn de foc, cu toată energia și forța înflăcărată. Cu toate acestea, contrar credinței populare, Scorpionul este de fapt un semn de apă, ceea ce îi face emoționali și mai sensibili decât ai crede.

Scorpionii sunt una dintre cele mai complexe semne zodiacale. Sunt conduși de Pluto și Marte. Marte este Zeul Războiului și cu siguranță aduce energia sa periculoasă și înțepătura Scorpionului. Pluto este zeul lumii interlope și reprezintă partea mai întunecată a Scorpionului. Dar Pluto era, de asemenea, zeul bogăției și acest lucru reflectă natura ambițioasă a zodiei Scorpion.

Trăsăturile zodiei Scorpion

Întunericul și războiul par a fi trăsături negative, dar de fapt pot fi folosite pentru a caracteriza Scorpionii într-un mod diferit. Scorpionii sunt curajoși, neînfricați și creativi. Sunt hotărâți să ducă la sfârșit fiecare sarcină pe care o au de îndeplinit. Sunt prieteni loiali, iar curajul lor înseamnă că nu ezită să treacă la acțiune atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor.

Citește și Piatra potrivită zodiei Gemeni. Ce trebuie să porți ca să ai noroc și spor

Semnul zodiacal Scorpion funcționează bine cu cristalele vindecătoare care îi ajută să-și echilibreze intensitatea emoțională și să aducă o explozie de lumină solară și putere pozitivă în partea umbră. Acest semn zodiacal nu scoate în evidență latura lor întunecată, dar lucrează să arate tot ce e frumos, având o piatră care poate echilibra și mai mult, care ajută Scorpionul să-și lase din când în când înțepătura.

Piatra potrivită zodiei Scorpion
Zodia Scorpion și piatra potrivită acesteia

Piatra Scorpionului

Scorpionii vor găsi o mulțime de proprietăți vindecătoare care îi așteaptă în această selecție de pietre potrivite pentru ei. Deși sunt puternici și curajoși, este important să ne amintim că și Scorpionii pot fi ființe super-emoționale, dar această emoție tinde să se ascundă în spatele trăsăturilor mai feroce și a nevoii de a deține control.

Citește și Piatra potrivită zodiei Taur. E talismanul lor norocos, de care nu trebuie să se despartă nicio clipă

Scorpionii se vor echilibra frumos atunci când au cristale vindecătoare care pot lucra pentru a tăia firele de energie negativă și pentru a aduce un sentiment de bunăstare, departe de încurcăturile gândurilor secrete și mai întunecate. Scorpionii sunt cunoscuți pentru că nu doresc să arate nici măcar o fărâmă de vulnerabilitate, iar acest lucru îi poate face puțin închiși, față de cei dragi din viața lor. Pietrele care hrănesc acest sentiment de siguranță, de împământare și de a nu fi copleșiți de propriile emoții îi pot atrage pe Scorpioni să iasă din carapace.

Topazul

Piatra care are o potrivire magică pentru toți Scorpionii este Topazul. Acesta vine în multe nuanțe, dar Topazul galben este cel mai bun pentru cei care împărtășesc semnul zodiacal Scorpion. Topaz înseamnă empatie și seninătate. Topazul albastru vine cu energia comunicării și acțiunii. Scorpionii sunt întru totul pentru acțiune. Nu este un semn care să stea locului, Scorpionul activ abia dacă are un os pasiv în corpul lor.

Topazul poate ajuta la perfecționarea acestei acțiuni și poate să se asigure că Scorpionul nu alunecă în sentimente de copleșire. Este o piatră grozavă pentru chakra gâtului și poate ajuta la comunicare și îi poate menține pe Scorpioni blânzi în abordarea lor față de ceilalți, deoarece uneori, pot tăia cu cuvintele lor. Topazul galben ajută la îmbunătățirea relațiilor și îi împiedică pe Scorpioni să se cufunde în trăsături de gelozie.

Urmăriți Playtech.ro și pe