Culoarea pe care să o porți în funcție de zodie. Cine are noroc dacă se îmbracă în roșu

Culoarea pe care să o porți în funcție de zodie. Cine are noroc dacă se îmbracă în roșu
Culoarea pe care să o porți în funcție de zodie

Astrologii au dezvăluit care este culoarea pe care ar trebui să o porți zilnic, în funcție de zodie. Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului are câte o nuanță care devine un talisman ce aduce prosperitate și energie pozitivă. Află cine are noroc dacă se îmbracă în roșu.

Berbec

Acești nativi sunt persoane serioase, care se concentrează mai mult pe scop decât pe mijloace. Pentru ei, culorile care le vor aduce noroc pe plan profesional și material sunt negru, gri și bleumarin.

Taur

Taurii care își doresc liniște în viață și armonie în viața de cuplu trebuie să poarte albastru. Dacă, în schimb, tânjesc după reușită după reușită în carieră, culoarea norocoasă este roșu. Nativii care încearcă să treacă peste o mare suferință sufleteacă și caută vindecarea ar trebui să poarte mai des nuanțe de maro.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, de departe, culoarea norocoasă este albastru și toate nuanțele sale.

Rac

Sufletul Racului este despre natură, lumină, viață, iar cele mai potrivite culori pentru cei care s-au născut în acest semn al zodiacului sunt galben și verde.

Leu

Regele animalelor este și regele zodiacului. Talismanele aducătoare de noroc și prosperitate pentru acești nativi sunt culorile care reprezintă regalitatea și opulența. Vor atrage energii pozitive în momentele în care poartă roșu, portocaliu și auriu.

Fecioară

Din garderoba nativului Fecioară – indiferent că vorbim despre articole vestimentare sau accesorii – nu ar trebui să lipsească obiectele în nuanțe de mov, violet, argintiu, chiar și roz.

Balanță

Culorile norocoase ale acestei zodii sunt cele care îi reflectă personalitatea. Vor atrage norocul cu smarald, roșu rubiniu sau albastru regal.

Scorpion

Scorpionul nu are o singură culoare norocoasă, ci mai multe: galben, portocaliu, nuanțe de maro sau chiar un roșu mai ponderat.

Săgetător

Săgetătorul ar trebui să poarte zilnic toate nuanțele de roz și de albastru deschis. Dacă își doresc noroc la bani, verdele închis este alegerea potrivită.

Capricorn

Culorile pământii și cele care amintesc de natură sunt cele care vor aduce prosperitatea și energiile benefice în viața nativului Capricorn. Această zodie trebuie să poarte neapărat maro, vișiniu sau verde închis.

Vărsător

Nuanțele de albastru, violet și albul nu ar trebui să lipsească din ținutele zilnice purtate de de Vărsători.

Pești

Nativii Pești vor atrage norocul de partea lor prin mov deschis, corai, roz pudră, chiar și un albastru deschis.

Urmăriți Playtech.ro și pe