17 ian. 2021 | 09:49

Zodii care iubesc vara și sunt mereu sufletul petrecerilor de pe litoral

Horoscop
Zodii care iubesc vara și sunt mereu sufletul petrecerilor de pe litoral
Zodii care iubesc vara

În funcție de zodie, unele persoane preferă un anotimp mai mult față de celelalte. Desigur, poate că există și mici excepții. Cu toate acestea, următoarele zodii sunt pur și simplu îndrăgostite de vară. Căldura, vacanțele la munte sau la mare și timpul liber sunt doar câteva motive pentru care nativii din următoarele zodii preferă vara în locul celorlalte anotimpuri. Vara este momentul perfect de a ne petrece timpul liber cu cei dragi într-o vacanță mult dorită.

Zodii care iubesc vara

  • Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt născuți vara, așa că nu este tocmai o surpriză faptul că preferă vara în locul oricărui anotimp. Mai ales atunci când Gemenii sunt favorizați vara pe plan sentimental. Cei care au deja o relație, vor pune la cale o vacanță superbă alături de cealaltă jumătate. Vara, Gemenii sunt plini de energie și veseli, chiar molipsitori am putea spune.

În cazul în care ești singur, vara este ocazia perfectă pentru nativii Gemeni să cunoască pe cineva. Vor continua să creeze amintiri în continuare. Vara este anotimpul preferat al Gemenilor, așa că nu vor rata nici o petrecere de pe litoral.

„Dacă o noapte de iunie ar putea vorbi, probabil că s-ar lăuda că ea a inventat dragostea.” (Bern Williams)

  • Rac

Cei din zodia Rac se bucură mereu atunci când vine vara. Pentru ei, este momentul perfect pentru o vacanță bine meritată alături de familie sau prieteni. De cele mai multe ori, preferă o drumeție pe munte în locul litoralului. Pe munte se simt relaxați și detașați de orice problemă. Sunt în lumea lor, în sensul pozitiv. Pentru ei, acesta este anotimpul lor preferat datorită timpului liber și ocaziei de a explora munții într-o vacanță de neuitat.

„Oamenii fotografiază vara ca, în caz că cineva crede că au pierdut-o, să le arate că ea chiar a existat.” (Ray Davies)

Zodiile ce preferă vara

  • Taur

În cazul în care ai planificat o excursie vara asta, nu uita să-ți inviți și prietenii nativi din zodia Taur. Ei mereu sunt cei care planifică plecările și o fac din plăcere. Sunt atât de nerăbdători de venirea verii, încât planifică excursiile încă din primăvară. Nu au preferințe, la mare sau la munte, se vor distra indiferent de locație. Sunt sufletul petrecerii mereu și nu ratează nici măcar o singură ocazie de a se distra.

„In principiu, nu cred ca exista ceva mai minunat ca o după-amiaza de vara calma, fără vânt, când nu se clatină nici o frunza, iar lumina se filtrează prin crengi. Stai culcat in iarba, ascultând zumzetul insectelor care ciuruie liniștea, privești bucățile de cer ce se vad prin frunzișul unui copac, simți in nari mirosuri amețitoare, ești fericit si nu știi pentru ce. Nu-ti mai trebuie nimic in afara de ce ești.” (Octavian Paler)

  • Leu

Nativii din zodia Leu sunt cei mai relaxați. Preferă vara pentru a se uita de probleme pentru câteva zile la mare, pe plajă, cu o carte în mână și o băutură rece. Pentru ei, vara nu este neapărat pentru petreceri, ci pentru timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Este momentul lor de relaxare și nu doresc să fie deranjați prea des.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro