Horoscop. Ce cadouri își doresc femeile de Crăciun, în funcție de zodia lor. Shopping plăcut!

Horoscop. Ce cadouri își doresc femeile de Crăciun, în funcție de zodia lor. Shopping plăcut!
Idei pentru cadourile de Crăciun. Ce își doresc femeile, în funcție de zodie

E perioada cadourilor și, dacă încă nu ați cumpărat atențiile de Crăciun pentru cei dragi, aveți mai jos câteva ponturi ingenioase din partea astrelor. Ce își doresc femeile, în funcție de zodie?

Horoscop. Cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru femei, în funcție de zodie

Berbec

Cel mai potrivit cadou pentru femeia născută în zodia Berbec este un lucru de bun gust, dar nu neapărat pretențios. Poate fi vorba despre un parfum sau un accesoriu interesant cu care să-și completeze ținutele.

Taur

Deși știe să-și satisfactă mereu gusturile, achiziționându-și obiecte atunci când le dorește, cadourile tot o fac fericită, căci aici intervine și o doză de surprindere. Pentru femeile din această zodie nu este bine să te zgârcești, pentru că vor evalua rapid valoarea surprizei.

Gemeni

Femeia născută sub semnul Gemeni are un stil modern de viață, așa că un telefon, o tabletă sau o geantă specială o vor mulțumi. De asemenea, ea poate fi satisfăcută și cu o invitație la o expoziție sau la un film.

Rac

Nu trebuie să vă bateți capul prea mult atunci când vine vorba de a face un cadou unei persoane în zodia Rac. Important este să aibă valoare sentimentală. Dacă știți să atingeți acest punct, situația va fi pozitivă pentru ambele părți.

Leu

Femeia din zodia Leu este destul de greu de mulțumim când vine vorba de cadouri. Ea se pricepe să facă daruri alese, care să impresioneze până și cele mai pretențioase persoane, prin urmare îi place să i se acorde aceeași atenție. Așadar, orice lucru de firmă poate intra în cutia sa de cadou.

Fecioară

Nu același lucru îl putem spune și despre femeia Fecioară, pentru care cadoul nu trebuie să fie neapărat scump. Pentru ea, e musai să aibă, însă, și o utilitate. Un aparat de gătit sau o ustensilă abia ieșită pe piață ar putea-o încânta.

Balanță

Elegantă și rafinată, mereu organizată, femeia în zodia Balanță preferă cadourile care au un aspect plăcut. Parfumurile i-ar fi pe plac, cele cu mirosuri discrete în special.

Scorpion

La cadoul pe care i-l oferi femeii Scorpion trebuie să fii atent la originea lui. Nu îi da variante sau înlocuitori asemănători ai acelui produs, ci chiar produsul în sine, pentru că nu va fi deloc încântată să se pomenească cu ceva care nu o interesează.

Săgetător

Vânător de rarități, femeia Săgetător va dori ceva unic. Prin urmare, poți cotrobâi prin anticariate sau diferite alte magazine de acest gen în căutarea unui accesoriu extravagant, a unei cărți vechi sau a unei cutii de bijuterii deosebită.

Capricorn

Lucrurile se complică dacă ai în preajmă o femeie Capricorn. Fire sobră și tradițională, căreia nu îi place să iasă din tipare, e genul de om care investește fără niciun regret în lucruri care nu își pierd valoarea întimp. I-ai putea dărui o cutie de bijuterii impresionantă ori un colier interesant.

Vărsător

Femeia Vărsător pune mai puțin preț pe cadouri și mai mult pe prietenia de care dai dovadă prin faptul că te-ai străduit să îi faci un cadou în ziua de sărbătoare. Intenția contează mai mult ca orice.

Pești

Femeia din zodia Pești este greu de mulțumit. O carte cu subiect mistic, spiritual sau un obiect de decor care să îi completeze dormitorul ar fi îndeajuns pentru ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI