Horoscopul defectelor, în funcție de zodie. Nativii care au trăsături periculoase

Horoscopul defectelor, în funcție de zodie. Nativii care au trăsături periculoase
Zodiacul defectelor: ce defect ai în funcție de nativul tău

Astrologii au venit cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Aceștia au adus în prim-plan defectele nativilor în funcție de semnul sub care s-au născut. Unii dintre ei au trăsături cu adevărat periculoase, alții sunt extrem de blânzi și vor mereu să facă bine celor din jur. Câțiva din ei sunt narcisiști și din această cauză nu pot avea o perioadă mai lungă de timp prietenii reale.

Zodiacul defectelor: ce părți negative ai în funcție de zodie?

Berbec – el este amuzant, dar nu vine niciodată cu surprize prea mari. Acest lucru îl împiedică să aibă o relație stabilă pentru că este și arogant, dar și foarte încăpățânat.

Taur – ești de o posesivitate ieșită din comun. Dai dovadă și de o aprigă viclenie și reacționezi diferit la cel mai mic lucru făcut greșit.

Gemeni – Reușești să întorci fiecare moment într-unul memorabil, dar partea proastă este că îți ieși ușor din fire. Nu știi să ai o relație de lungă durată.

Rac – încerci întotdeauna să creezi un ambient deosebit care să te favorizeze doar pe tine. Ai toane, nazuri și răbufniri care nici ție nu îți sunt clare uneori.

Leu – este posibil să rămâi singur într-o zi. Ești extrem de înflăcărat în tot și asta îi sperie pe mulți. Riști să pici într-o gaură neagră la fiecare pas.

Fecioară – ești ipohondru. Astrele te sfătuiesc să reduci din perfecționismul de care suferi puternic. Ești obsedat de persoane pe care la început le-ai evitat.

Balanță – ești o bună sfătuitoare până în punctul în care începi să bârfești pe toată lumea. Ajungi să te sufoci de dragoste cu toate că este lucrul cel mai de preț din viața ta.

Scorpion – emoțiile puternice te pot acapara încât la un moment dat să cunoști gelozia și posesivitatea. Vrei să ai tot ce îți dorești.

Săgetător – ai face orice să eviți treburile urgente care îți iau din timp și care te pun la muncă. Nu te străduiești prea tare să îți construiești un viitor stabil.

Capricorn – nu cunoști măsură atunci când se ajunge să minți într-o relație. Singura persoană care îți tolerează asta este tot un Capricorn.

Vărsător – toți te consideră tipicară, timp în care tu vrei să demonstrezi mereu contrariul. Nu știi niciodată dacă vrei o relație lungă sau o distracție de o noapte.

Pești – ajungi să îți construiești mai multe relații decât este cazul pe plan personal. Te îndrăgostești și de 10 ori pe zi.

Urmăriți Playtech.ro și pe