16 iun. 2022 | 22:21

Horoscop 17 iunie. Zodia care își rezolvă problemele de familie

Horoscop
Horoscop 17 iunie. Zodia care își rezolvă problemele de familie
Horoscop 17 iunie. Zodia care isi rezolva problemele de familie

Luna traversează astăzi zodia Vărsător și formează aspecte bune cu Mercur din Gemeni, semn că suntem deschiși în comunicare, sociabili și nonconformiști în gândire. Ne facem ușor prieteni și sărim în ajutorul celor care au nevoie.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ești foarte prietenos și comunicativ și s-ar putea să te implici în noi proiecte sau să vii cu idei originale despre cum să conduci la succes un proiect în care ești implicat. Luna te stimulează să ieși cu prietenii, așa că încă de la primele ore ale dimineții îți poți face planuri de distracție.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna te stimulează să ieși în față și să-ți expui punctul de vedere. Totodată te susține în discuții financiare și negocieri salariale. S-ar putea să ai o atitudine destul de revoluționară în abordarea anumitor situații profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te ajută să vezi lucrurile mai clar, să fii mai flexibil în gândire și mai deschis și altor variante. Îți pot veni idei bune și poți trage niște concluzii curajoase care să te ajute să faci niște progrese personale sau profesionale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ai mai multă grijă la cum îți gestionezi rezervele de energie pentru că ai tendința de a te epuiza. Nu este exclus să te confrunți cu o stare de spirit mai puțin plăcută. S-ar putea ca pe lângă oboseală, să fie vorba și de niște discuții financiare care să te scoată din zona de confort.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te susține atât în dialogul cu persoana iubită, cât și în dialogurile și negocierile profesionale. Poți aborda orice teme de discuție pentru că vei ajunge foarte ușor la viziuni comune și la înțelegeri cu cei din jur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi foarte productivă pentru tine și reușești să-ți faci programul astfel încât să-ți închei la timp toate sarcinile avute. Ești eficient, ai răbdare, iar dacă nu te descurci într-o anume privință, poate cu tehnologia nouă, vei observa că îți vor sări colegii în ajutor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Începi ziua cu multă voie bună și chef de distracție și cum altfel dacă Luna trece prin sectorul iubirii tale. Ești dornic de aventură și flirt, iar dacă ai o relație, devii mult mai expresiv cu sentimentele tale și vei petrece, cel mai probabil, ziua cu persoana iubită.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține în discuțiile cu familia. Poți ajunge mai ușor la viziuni comune cu cei dragi și poți reuși să rezolvi situații ce țin de acte. Unii nativi rescriu niște reguli în gospodărie ți împart sarcinile în mod egal.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a purta niște dialoguri cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, dialoguri care știi că sunt mai greu de abordat. Șansele de a ajunge la o înțelegere sunt foarte mari. În plus, ai putere de convingere asupra celorlalți.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei pare destul de promițător în zona financiară. Nu este exclus să primești o sumă de bani, un comision mai mare sau să fii remunerat în urma unor activități extraprofesionale întreprinse. Unii nativi își pot negocia salariul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă nu prea ai fost în apele tale zilele trecute, tranzitul Lunii prin zodia ta îți schimbă complet starea de spirit. Îți aduce energie și mai mult chef de socializare. Planifică-ți activități împreună cu persoana iubită și cu copiii și vei încheia ziua cu o stare de mulțumire sufletească.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se pare că oboseala din timpul săptămânii s-a acumulat și astăzi nu te vei simți deloc în apele tale. Capacitatea de concentrare este mai scăzută și de preferat ar fi să te retragi în intimitatea căminului și să petreci mai mult timp cu tine. Odihnește-te corespunzător cu efortul depus.

Horoscopul zilei de 17 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!