Horoscop indian. Zodia care conduce lumea, acești nativi sunt lideri înnăscuți

Horoscop indian. Zodia care conduce lumea, acești nativi sunt lideri înnăscuți
Horoscop indian. Zodia care conduce lumea, acesti nativi sunt liderii

În cazul în care nu știai ce presupune horoscopul indian, ei bine, iată cum se numesc nativii și cine sunt cei care s-au născut cu stea în frunte, pregătiți să cucerească lumea. Cine sunt reprezentanții zodiacului indian care sunt făcuți pentru a fi lideri. Te numeri printre cei aleși?

Ce îți rezervă horoscopul indian în 2022

Mesha (21 martie – 19 aprilie)

Nativul născut în zodia Mesha este original și inteligent. Atunci când îți dorești ceva, nu te oprești până nu-l vei obține. În dragoste ești sensibil și înțelegător. Cu toate acestea, este posibil să obosești mai repede decât alte semne zodiacale, deoarece ești haotic și dezorganizat.

Vrishaba (20 aprilie – 20 mai)

Ești inteligent, adori arta și tot ce este frumos. Nativul din zodia Vrishaba știe cum să te cucerească folosind numai câteva cuvinte. Pe de altă parte, nu știi să accepți criticile constructive.

Mithuna (21 mai – 21 iunie)

Acești nativi sunt determinați și idealiști. Rezolvi orice situație dificilă și ai mereu câteva o soluție salvatoare. Nativul zodiei echivalente Gemenilor din horoscopul european este un prieten bun, loial și foarte sincer.

Citește și Horoscop zilnic 15 iunie. Saturn retrograd din Vărsător ne va influența toată ziua. Află cum!

Karkata (22 iunie – 22 iulie)

Nativul aceste zodii este cel mai sensibil din astrologia indiană. Ajunge să depindă de energia celor din jur și să se hrănească cu aceasta. Deși este determinat să lupte pentru ceea ce își dorește, adesea ajunge cu inima frântă. Sunt familiști convinși.

Simha (23 iulie – 22 august)

Acești nativi ai horoscopului indian sunt predestinați să conducă, indiferent de situația în care s-ar afla.

S-au născut pentru a fi lideri și își folosesc toată energia la locul de muncă, iar în familie sunt prietenii copiilor lor.

Le place să se mențină în formă și au grijă de alimentație. Chiar dacă au parte de certuri alături de cei dragi, nu păstrează supărarea o lungă perioadă de timp.

Kanya (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia Kanya este întruchiparea reprezentantului Fecioară. Ambițios, perseverent, diplomat și perfecționist.

Nu suportă confruntările și evită orice fel de ceartă sau discuție în contradictoriu. Sunt atrase de artă și frumusețe și preferă liniștea.

Thula (23 septembrie – 23 octombrie)

Nativii născuți în zodia Thula sunt curajoși, echilibrați, puternici și foarte ambițioși.

Deși au momente în care le este lene să facă orice, bucurându-se de puțină liniște, asemeni nativilor Balanță din horoscopul european, cei din zodia Thula sunt oameni direcți, sincer și obiectivi, care urăsc nedreptatea.

Vrishchika (24 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt nativi extrem de discreți. Sunt iubitori, afectuoși și sinceri în relația cu partenerul de viață, dar atunci când sunt răniți, nu se dau în lături de la răzbunare. Nativii din zodia Vrishchika pot deveni periculoși.

Citește și Horoscopul vacanțelor. Ce destinație se potrivește fiecărei zodii în parte

Dhanu (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acești nativi se atașează extrem de repede de oameni, iar cel mai mare defect al lor este că nu știu să gestioneze refuzul, în momentul în care sunt respinși. Cei din zodia Dhanu sunt colerici și foarte temperamentali.

Makara (22 decembrie – 19 ianuarie)

Precum nativii din zodia Capricorn, reprezentanții Makara sunt perfecționiști convinși, care își planifică fiecare detaliu din viața lor și se ghidează după liste.

Își creează imagini inexistente despre oameni și rămân dezamăgiți atunci când nu au parte de rezultate propice. Vor încerca întotdeauna să îi arate cu degetul pe vinovați.

Kumbha (20 ianuarie  – 18 februarie)

Neînfricați și puternici, acești nativi sunt întotdeauna dispuși să-și convertească relațiile neplăcute în istorii trecute. Vor găsi soluții rapide de moment, dar care nu le vor rezolva problemele reale. Pot fi afectați de relații platonice și pasiuni idealizate.

Meena (13 martie – 12 aprilie)

Nativii din zodia Meena sunt romantici incurabili, visători, boemi și extrem de apropiați de membrii familiei lor. Iubesc cu intensitate și întotdeauna își exprimă sentimentele față de cei dragi.