Zodia care divorțează în 2022. Va avea mari probleme, îi merge rău pe orice plan

Zodia care divorțează în 2022. Va avea mari probleme, îi merge rău pe orice plan
O zodie va divorța în anul acesta. Despre cine este vorba?

Astrologii aduc detalii neașteptate despre unele semne ale horosocopului. Un nativ urmează să trăiască dezamăgirea vieții sale și să divorțeze de partenerul iubit. Aceasta va avea mari probleme în anul 2022 și nu va gusta norocul pe niciun plan.

Horoscop 2022: zodia care divorțează

Berbec – Urmează să simtă presiune, conflicte și ape învolburate. Tensiunile vor fi în special în plan sentimental. Nu vor fi clipe prea strălucite pentru ei.

Gemeni – Pentru ei urmează o despărțire tumultoasă. Își vor pierde cumpătul după această perioadă care este un test uriaș pentru ei. Au parte de emoții pe care nu le-au mai simțit.

Taur – Nu se simte foarte confortabil și vorbește despre presiunile care se prefigurează în plan social și politic. Nu este neapărat în apele lui în prima perioadă a anului.

Leu – Are câteva bariere karmice pe destin. Într-o zi sunt lejeri, iar în alta se simt constrânși. Din păcate, le poate fi vizată cariera sau evoluția spirituală.

Fecioară – Sunt într-o zonă care pare mai mult a nebuloasă. Sunt predispuse la rupturi uriașe și în cazul lor nu prea știi la ce să te aștepți.

Balanță – Primesc un plus de energie de la Soare și parcă au mai multă viață. Sunt ajutate de astre în această perioadă și le merge bine.

Scorpion – Au câteva nemulțumiri care nu sunt deloc puține la număr. Sunt în special mâniați de ce se întâmplă în cariera lor. Se simt îngrădiți și limitați.

Săgetător – Au multe regrete care au năpădit peste ei. Trebuie să fie atenți să nu folosească săgeți împotriva cui nu trebuie. Sentimentele de tot felul îi derutează.

Capricorn – Sunt într-o zonă cu un destin la răscruce. Au decizii importante de luat și vor să-și exprime sentimentele și dorințele, dar nu știu cum.

Vărsător – Urmează să apară în viața lor constrângeri și limitări, dar vor găsi ca de fiecare dată o portiță de scăpare și din această situație.

Pești – Este un haos total în viața lor în special în zona politicii. Nimeni nu are habar ce să facă în jurul lor sau cum să se comporte să le fie și lor pe plac. Sunt haotici.

”Taurul are un an 2022 al încercărilor. Întotdeauna karma activă într-o astfel de zodie îi ia la analiză trecutul şi poate veni chiar cu reactivarea unor lucruri care ţin de vieţile anterioare.

Poate să meargă pe separare, divorţ, chestiuni sensibile, nu uşor de trecut cu vederea. La fel, poate să vină cu schimbări bruşte pe carieră şi cu chestiuni ascunse, profunde, care ţin de sănătate”, a adăugat Mariana Cojocaru, conform româniatv.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI