Horoscopul stelelor zburătoare. Cine va avea noroc din plin în 2022

Horoscopul stelelor zburătoare. Cine va avea noroc din plin în 2022

Anul Nou Chinezesc, care va începe la data de 1 Februarie și care corespunde cu anul Tigrului de apă, va aduce o schimbare a poziției celor nouă stele zburătoare. În zodiacul chinezesc, tigrul este al treilea animal, fiind asociat cu planeta Jupiter. Acesta este un simbol al activității și mișcării, ceea ce înseamnă că anul 2022 va fi unul cu mari frământări. Află în continuare cum arată harta abundeței în anul în care abia am pășit. Cine va avea noroc din plin în 2022?

Horoscopul stelelor zburătoare

Tigrul, sinonim cu mișcarea și activitatea, este al treilea animal din zodiacul chinezesc și este asociat cu planeta Jupiter. Anul Tigrului de apă va fi un an al frământărilor și schimbărilor, dar și unul plin de noroc pentru unii dintre nativi. Schimbări anuale de energie experimentează și spațiile și locurile, acestea fiind reprezentate de stelele zburătoare, echivalentul realizării hărții astrologice a unui loc.

Așa-numitele stele zburătoare sunt, de fapt, o serie de elemente care simbolizează diferite circumstanțe din viața unei persoane. În ceea ce privește culorile prosperității pentru anul 2022, acestea sunt: verde, albastru, roșu și galben.

Haideți să aflăm împreună ce au descoperit astrologii cu privire la harta abundenței în noul an.

Steaua centrală – steaua galbenă 5

Steaua galbenă numărul 5 este poziționată în centrul hărții Stele zburătoare 2022, ceea ce nu e de bine. Dacă ușa, dormitorul sau canapeaua ta sunt poziționate astfel, este semn rău pentru sănătate. Prin urmare, pentru a evita boala sau accidentele, ești sfătuit să stai departe de centrul casei atunci când desfășori diverse activități.

Est – steaua albatră 3

Steaua albastră 3 patronează partea de Est a casei, stimulând conflictele și disputele. Ar fi bine ca în 2022 să respecți legea și să manipulezi cu atenție documentele, pentru a nu avea probleme.

Sud-Est – steaua verde 4

Steaua verde 4 este de bun augur, aducând noroc la învățătură. Astfel, ar fi indicat să amplasezi biroul în această zonă a locuinței. De asemenea, în partea de sud-est a casei mai poți pune obiecte de culoare roșie și galbenă, care stimulează norocul.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2021. Când începe Anul Bivolului de Metal și cum ne influențează

Cine va avea noroc din plin în 2022

Sud – steaua mov 9

Această stea activează în partea de Sud a locuinței, aducând noroc și evenimente fericite. În cazul în care ai dormitorul amplasat în partea de Sud, acest lucru ar putea însemna o căsnicie, o sarcină, dar și fericire și noroc. În această zona trebuie să fie mereu curat, să fie lumină și bine aerisit.

Sud-Vest – Steaua neagră 2

Steaua neagră numărul 2 nu este de bun augur, stimulând apariția bolilor și a rănilor. Totuși, ce poți face pentru a compensa energia este să folosești un covor alb sau gri la ușă. În această parte a casei nu ar trebui puse ventilatoare sau aerul condiționat, pentru a nu sufla boala în încăpere.

Vest – Steaua roșie 7

Steaua roție 7 este aducătoare de noroc la bani. Fiind poziționată la apus, există posibilitatea de a apărea totuși probleme financiare, însă există remedii. Nu este indicat să depozitezi cuțite, săbii sau alte obiecte periculoase în această zonă, însă poți pune aici un cristal negru, pentru a îndeparta spiritele rele.

Nord-Vest – Steaua albă 6

Steaua albă șase activează în zona de Nord-Vest a casei, aducând prosperitate și noroc. Pentru a atrage bogăția în 2022, acest loc trebuie să fie mereu curat și aerisit. De altfel, ar fi bine să pui aici un vas cu bani.

Nord – Steaua albă 1

Această stea activează în partea de Nord a casei și atrage norocul în dragoste și afaceri. Gunoiul nu trebuie depozitat în acest loc, iar dacă activezi în domeniul vânzărilor ar fi bine să îți pui biroul în această parte a locuinței pentru a atrage și mai mult norocul.

Nord – Est – Steaua albă 8

Steaua albă numărul 8 atrage norocul și bunăstarea în carieră, dar și la capitolul bani. Pune un covor roșu sau mov la ușă, pentru a profita de energia bună a zonei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI