Horoscop 9 ianuarie 2022. Zodia care va primi o lovitură de zile mari

Horoscop 9 ianuarie 2022. Zodia care va primi o lovitură de zile mari
Horoscop 9 ianuarie 2022

Planeta iubirii și a banilor, Venus, care încă se află în mers retrograd în zodia Capricorn, face astăzi o conjuncție cu Soarele. Acest aspect nu este unul tocmai plăcut, dat fiind că Soarele va lumina toate nemulțumirile sentimentale, financiare și profesionale trăite în ultimul timp. Totodată, acest aspect ne poate reîntoarce la persoane toxice din viața noastră, ne poate readuce în atenție foști parteneri și poate scoate la lumină aspecte mai puțin plăcute din relațiile noastre.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Conjuncția de astăzi are legătură cu cariera, cu statutul tău în societate, însă și cu relațiile tale. S-ar putea să ți se evidențieze toate minusurile profesionale pe care le-ai ascuns până acum chiar și de tine. Poți realiza că nu știi să te organizezi, că nu știi să te pui în evidență, că nu profiți de statutul tău.

În alte cazuri poate fi vorba de prea multă încredere pe care și-o acordă unii nativi. Din punct de vedere relațional, nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața lor sau să fie tentați să intre în relații bazate pe aceleași tipare toxice ca și până acum. Reîmpăcările sunt de evitat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astăzi îți poate aduce multă confuzie la nivel mental, ca și cum nu știi pe ce drum să mergi și încotro să de îndrepți. De aceea îndreaptă-ți atenția către trecut, către ceea ce a fost în viața ta, pentru că ai șanse să înțelegi sensuri mult mai profunde ale unor experiențe de viață.

S-ar putea ca faptul că nu ai studiat ce trebuia, când trebuia, acum să te confrunte. Asta te poate mobiliza să reiei niște cursuri sau seminarii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus retrogradă în conjuncție cu Soarele s-ar putea să-ți lumineze o latură mai puțin plăcută a vieții de cuplu. Nu este exclus ca unii nativi să afle despre o infidelitate a partenerului sau să descopere secrete ale acestuia.

Posibil ca unele obiceiuri toxice ale perechii de viață să nu mai fi trecute cu vederea. Pe de altă parte, evită pe cât posibil să intri în aventuri, relații ascunse sau relații bazate doar pe beneficii sexuale și/sau materiale. Evită viciile și dependențele de orice fel.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Soare se petrece chiar în sectorul relațiilor tale. Dacă ești parte a unui cuplu s-ar putea să ți se lumineze o latură mai puțin cunoscută a partenerului de viață. Poate fi vorba și de parteneri profesionali sau cu care ai afaceri.

Dacă ești singur, este de preferat să eviți să te întorci la un fost partener. Totodată, ar trebui să eviți să accepți în viața ta un fost partener care-și dorește o împăcare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Această conjuncție de astăzi te va influența în sectorul muncii și al sănătății. Chiar dacă este duminică, s-ar putea să ți se lumineze toate nemulțumirile profesionale cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

S-ar putea să nu mai vrei să continui cu un job care nu-ți place sau să simți că munca ta este în zadar și nu este apreciată de ceilalți. Este momentul și să ai mai multă grijă la odihnă, la sănătate, mai ales la afecțiuni, la simptome care se pot manifesta din nou.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

O serie de aspecte ale vieții sentimentale ți se pot lumina astăzi, însă nu va fi deloc plăcut ceea ce vei descoperi. Poți avea nemulțumiri și legate de copii sau de hobby-urile tale, de felul în care-ți ocupi timpul liber.

Toate aceste revelații te pot ajuta să faci schimbări. Poți înțelege de ce ești singur sau că trebuie să-ți exprimi diferit sentimentele. Se pot repeta situații sentimentale din trecut. De preferat ar fi să nu te reîntorci la o fostă iubire.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta, cu siguranță vei simți intens din punct de vedere emoțional această conjuncție de astăzi. Posibil ca în familie să reapară situații mai vechi pe care ai crezut că le poți trece cu vederea.

Posibil să se reactiveze niște amintiri, traume din copilărie sau să apară discuții pe teme patrimoniale. Va fi greu să te echilibrezi și să te pui de o parte sau de alta într-un astfel de conflict.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă va trebui să convingi pe cineva astăzi, fii sigur că vei reuși, mai ales dacă revii la ceva ce nu ai obținut în trecut, dacă faci o renegociere. Posibil să ai parte de unele revelații, să înțelegi dintr-un alt unghi o situație de viață pe care ai trăit-o.

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, s-ar putea ca un fost partener să-ți dea târcoale saua tualul partener să-ți ceară oficializarea relației. De fapt, schimbarea statutului, ceea ce poate însemna și un divorț, îna numite cazuri.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția de astăzi se petrece îe o casă financiară și s-ar putea să te stimuleze la cheltuieli, așa că ai grijă să nu bagi mâna în buzunar mai mult decât trebuie.

Pe de altă parte, s-ar putea să-ți lumineze și niște obiceiuri proaste  care te conduc la dezechilibre financiare. Dacă ești atent, ai putea să-ți dai seama ce trebuie să faci și cum să faci pentru a-ți redresa veniturile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus retrogradă se întâlnește cu Soarele chiar în zodia ta, iar acest aspect ți-ar putea aduce un moment de iluminare. Poți vedea dintr-o altă perspectivă o situație de viață trăită, mai ales de natură sentimentală. Poți fi tentat să te întorci la cineva din trecut.

Totodată, poți simți nevoia să faci o schimbare de look. Cu siguranță, ceea ce ar trebui să înțelegi acum este că trebuie să te iubești mai mult pe tine și să-ți dai mai multă valoare ție înaintea celorlalți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Venus retrogradă-Soare se petrece pe o casă ascunsă, o casă a subconștientului și-ți poate lumina trecutul, cu toate trăirile lui. S-ar putea ca amintirile să devină copleșitoare și dorința de a te reîntoarce la cineva din trecut să fie mare.

Pot reveni foști parteneri sau poți avea parte de trăiri la indigo, de senzații de deja-vu. În alte cazuri, se pot afla secrete și se pot dezvplui jocuri de culise. Un lucru este sigur: nu trebuie să repeți greșelile trecutului!

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să vezi o altă față a unor prieteni, asociați, angajați. Posibil să descoperi chiar că ai fost păcălit. Sunt cazuri în care apar gelozii în anturaj sau rivalități nejustificate. Totuși, conjuncția de astăzi poate fi favorabilă să reorganizezi un proiect, să-l repui pe picioare. Poate obții un sprijin, o sponsorizare care să te stimuleze să reîntorci la viață un plan de viitor.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI