Zilele din 2022 în care zodiile vor avea cel mai mare noroc. E genial, așa faci bani mulți

Zilele din 2022 în care zodiile vor avea cel mai mare noroc. E genial, așa faci bani mulți
zilele din 2022 in care zodiile vor avea cel mai mare noroc

Care sunt zilele din 2022 în care zodiile vor avea cel mai mare noroc. Dacă anul 2021 nu a excelat în prea multe lucruri, se pare că lucrurile vor fi altfel de acum și soarele va străluci pe strada zodiilor. Numerologii arată date pentru zodii indicând faptul că suma cifrelor acestui an este numărul 6, care reprezintă cea mai activă dintre dintre așa-numitele planete exterioare foarte influente, precum este Venus.

Zilele din 2022 în care zodiile vor avea cel mai mare noroc

Balanță 

Numerologii anunță că cei mai fericiți și mai norocoși nativi sunt Balanțele. Ele cred în pace și în armonie. Ziua norocoasă pentru Balanță este cea de 8 mai 2022. Însă datorită personalității pașnice a acestor nativi, clar nu vor fi prea multe zile proaste pentru ei.

Scorpionii 

Acești nativi sunt plini de pretenții și de mister, iar asta îi face diferiți. Pentru ei, data cea mai norocoasă este cea de 23 iunie 2022, dar fi foarte afectați și de Lună anul acesta, motiv pentru care încercările emoționale vor fi la tot pasul.

Săgetător 

Acest semn zodiacal este singurul semn de foc din zodiac care nu va avea probleme de furie. Nativii sunt foarte echilibrați, loiali, inteligenți și iubitori, astfel încât îi așteaptă numai zile bune. Cea mai bună dată pentru ei este mai spre final de an, și anume, data de 14 noiembrie 2022.

Capricorn

Nativii sunt un element de pământ liniștit, disciplinat și ambițios. Anul acesta ar trebui să lucreze la reconectarea cu Mama Pământ. Pentru ei, numărul norocos este cel de 6 septembrie 2022.

Vărsător

Vărsătorii sunt elemente de aer ce mai deconectate de probleme. Nativii sunt excepționali și extrem de optimiști. Numărul lor norocos este 7 februarie 2022.

Pești

Peștii sunt creativi, artistici și imaginativi, și sunt conduși de planeta Neptun. Va fi un an foarte bun din punct de vedere financiar și al evoluției pe plan educațional. Data lor norocoasă este 4 martie 2022.

Ce este numerologia

Numerologia reprezintă orice credință între relația divină și mistică dintre un număr și alte elemente care coincid. Este și studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume, idei. Numerologia este adesea asociată cu paranormalul, împreună cu astrologia, dar și alte arte prezicătoare.

Numerologii sunt cei care se încred în tipare numerice și trag concluzii pseudo-științifice din ele. Spre exemoplu, în cartea sa denumită Numerology: Or What Pythagoras Wrought, matematicianul Underwood Dudley utilizează termenul pentru a discuta despre practicanți ai principiului undelor Elliott de analiză a pieței de valori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI