22 ian. 2022 | 19:12

Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care intră în conflict cu partenerul

Știri generale
Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care intră în conflict cu partenerul
Mercur retrograd din Vărsător se întâlnește cu Soarele într-o conjuncție importantă

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022. Mercur retrograd din Vărsător se întâlnește cu Soarele într-o conjuncție importantă care va lumina o serie de probleme de comunicare și tipare de raționament greșite. În urma unor conștientizări pe care le putem avea acum ne putem schimba viziunea asupra unei situații cu care ne confruntăm.

Horoscop 23 ianuarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

O discuție purtată cu un prieten sau cu un asociat îți poate schimba optica asupra unei situații profesionale sau care vizează un proiect. nativule din Berbec. Poți avea niște momente de revelație în care să-ți dai seama ce-ți dorești să faci sau ce ar trebui să faci astfel încât planurile tale de viitor să înceapă să prindă contur.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Deși este duminică, această conjuncție acționează și mâine și ai tate șansele să porți o discuție importantă cu un superior care să vină cu soluții și rezolvări profesionale. Dacă ceva nu-ți este pe plac și te-ai tot frământat până acum, șansele să descoperi cea mai bună variantă pentru a-ți atinge un obiectiv vor începe să se arate.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca o serie de principii de viață, de convingeri și credințe să fie puse într-o altă lumină acum și să fie schimbate. Poți purta o discuție cu o persoană importantă sau cu o persoană care are experiență mai multă și astfel să reușești să-ți schimbi și tu optica asupra unui fapt de viață. Te poți frământa mai mult, dar vei găsi calea de a ieși la lumină.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să ai niște idei strălucite în urma unor frământări financiare sau relaționale. Pot veni rezolvări legate de o investiție, de un credit, poți găsi soluții în cazul unui partaj. Unii nativi reușesc să iasă la liman dacă au de plătit un credit, taxe, impozite. Pe de altă parte, în cuplu se rediscută despre buget comun, cheltuieli și viață intimă.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Discuțiile de astăzi pot avea o doză de neatenție și ar fi indicat să nu ignori ce-ți spune partanerul. Alți Lei iau frâiele în mână și impun noi reguli în cuplu astfel încât relația lor să funcționeze. Nu sunt excluse tensiunile în cuplu, mai ales dacă s-au acumulat frustrări interioare. Impactul conjuncției se resimte și mâine, și ai putea rediscuta, renegocia un contrtact profesional.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ceva profesional, legat de locul de muncă, te poate frământa mai mult decât te-ai fi așteptat. Din cauza asta, agtația și stresul pot fi mai mari. Unii nativi discută cu colegii în încercarea de a găsi cele mai bune soluții de redresare a unei situații. Această conjuncție te poate stimula la decizii legate de schimbarea jobului sau a stilului de viață.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să ai parte de discuții importante cu persoana iubită sau cu copiii. Un context se poate schimba în urma acestora. Unii nativi iau decizii importante care vizează viața lor sentimentală. Dacă ai fost atras de cineva și până acum nu ai făcut niciun pas în această direcție, acum ai putea prinde curaj să cucerești.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ai parte de redeschiderea unor discuții mai delicate în familie, însă ezultatul acestora să fie unul destul de bun. Deși nu sunt excluse unele discuții în contradictoriu, de data aceasta ești mai dispus să-i asculți pe cei mai în vârstă sau care au o experiență de viață mai amplă ca a ta.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Discuțiile de zilele acestea te pun pe gânduri și chiar dacă ai parte de unele frământări, contextul astrologic te ajută să găsești soluții și rezolvări. Poți avea adevărate momente de revelație, declick-uri care să te ajute să iei mai ușor o decizie. Unii nativi revin asupra unor decizii luate, în timp ce alții renegociază ceva important.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția de astăzi te poate ajuta să găsești cele mai bune soluții de redresare financiară. Pot veni în decursul acestor zile nu doar idei bune, ci și oportunități de creștere a veniturilor. Totuși, ai grijă să nu fii tentat să cheltui mai mult decât trebuie. Asigură-te că ești la zi cu plățile utilităților și abia apoi ieși la cumpărături. Unii nativi își pot valorifica acum niște economii.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare se petrece chiar în zodia ta și te susține să revii asupra unor idei, gânduri, frământări și să le abordez dintr-o altă perspectivă. Poți avea adevărate momente de revelație care să te ghideze spre un nou capitol în viața ta. Poți relua discuții care nu s-au încheiat cum ți-ai fi dorit, mai ales în cuplu.

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Trecutul te frământă și te întoarce pe toete părțile nativule din Pești. Fie revin în viața ta persoane, fie ai parte de deja-vu-uri, fie te dor niște decizii luate. Unii nativi sunt nemulțumiți de propriile lor acțiuni din trecut, de propriile lor decizii. Posibile insomnii și stări de agitație interioară. În cuplu se luminează probleme mai vechi și se pot schimba reguli de funcționare a relației.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 23 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
EVZ.ro
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
Capital.ro
Horoscop celest 2024. Mesajul de la îngerul tău păzitor pentru succes și împlinire personală
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Pensiile ÎNTÂRZIE în luna MAI. CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro