17 oct. 2024 | 13:12

Zi tristă pentru teatrul și televiziunea românească. A murit actorul Valeriu Pavel Dan

News
Zi tristă pentru teatrul și televiziunea românească. A murit actorul Valeriu Pavel Dan
„Era omul care zâmbea permanent!”

Recunoscut, mai ales pentru fața sa extrem de expresivă, dar și pentru aparițiile în diferite scenete umoristice, Valeriu Pavel Dan era un apreciat actor. Din păcate, astăzi este o zi tristă pentru teatrul și televiziunea românească, având în vedere anunțul despre faptu că a murit actorul Valeriu Pavel Dan.

Este o zi tristă pentru teatrul și televiziunea românească!

Este doliu în România astăzi! Fost actor amator, ulterior devenit profesionist, Valeriu Pavel Dan avea să devină cunoscut pe micile ecrane, pentru figura sa extrem de comică, dar și pentru aparițiile sale unice.

Astăzi, din păcate, este o zi tristă pentru teatrul și televiziunea românească, după anunțul decesului actorului. Toată lumea îl cunoștea sub diminutivul Puiu, cu care prezenta matinalul de la postul Etno TV, alături de Iulian Nicolae. În afară de matinalul Etno TV, a mai colaborat și cu alți actori, printre care și Magdalena Chihaia.

Printre aparițiile sale pe micul și marele ecran, mai amintim despre filmul „Occident”! din 2002, sau serialul „Moștenirea Oliviei”, în care apărea pe parcursul unui episod al producției TV din 2016.

Valeriu Pavel Dan, a jucat și în pelicula „Ho Ho Ho”

Un alt moment plin de umor a fost în 2009, în pelicula cu tematică de iarnă, „Ho Ho Ho”, în care Valeriu Pavel Dan a jucat rolul unui simpatic client, dar sub efectele lui Bachus.

Pe lângă asta, au mai fost și apariții în reclame, și în cadrul unor evenimente culturale, cu diferite momente comice. A mai avut o apariție și în videoclipul celor de la TAXI, „Criogenia salvează România”.

În ultimii ani, așa cum spuneau și apropiații, s-a apucat să facă IVE-uri pe TikTok. Cele mai recente postări ale sale pe rețelele de socializare, datează de la începutul acestei luni fiind plecat în Dublin.

A murit actorul Valeriu Pavel Dan

Nu se știu cauzele exacte ale decesului regretatului actor Valeriu Pavel Dan, iar printre cei care au scris despre asta pe Facebook, se numără și Mihai Mitoșeru care scrie:

„Am primit vestea acum o oră de la foștii noștri colegi de actorie și tot nu pot să cred! Era omul care zâmbea permanent! Drum bun către îngeri, coleg bun! Valeriu Pavel Dan, Dumnezeu să te odihnească!”

Ultima postare a acestuia este în urmă cu aproape 24 de ore, publicând pe pagina sa de Facebook un clip de Crăciun cu inegalabilul Horațiu Mălăele.

Dumnezeu Să-l aibă în Pază!

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Scandal mare în Educație. Profesor ridicat de mascați. Ce i-a făcut unei eleve
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Serviciu militar obligatoriu, din nou în România? „Se renunţă la tot ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi”
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro