25 apr. 2024 | 09:28

Mihai Mitoșeru și Lucian Viziru, îndrăgostiți de aceeași femeie. Regretă că nu a fost sincer cu prietenul său: “Marea greșeală a vieții mele”

Monden
Mihai Mitoșeru și Lucian Viziru, îndrăgostiți de aceeași femeie. Regretă că nu a fost sincer cu prietenul său: “Marea greșeală a vieții mele”
Mihai Mitoșeru și Lucian Viziru, îndrăgostiți de aceeași femeie. Regretă că nu a fost sincer cu prietenul său: “Marea greșeală a vieții mele”

Mihai Mitoșeru s-a îndrăgostit de iubita prietenului Său, Lucian Viziru. Deși erau foarte apropiați, a ajuns să râvnească la femeia acestuia, dar niciodată nu i-a spus. Ce regretă acum cel mai mult și de ce niciodată nu i-a mărturisit adevărul actorului.

Ce femeie a iubit Mitoșeru în secret

Mihai Mitoșeru a avut o viață presărată cu multe probleme, care mai de care mai tragice. Vedeta a suferit mult din dragoste, iar cea mai mare dramă a fost pierderea logodnicei sale, în urma unuin accident extrem de grav.

Mitoșeru și Cristina erau împreună de 10 ani și se gândeau să ducă relația la un alt nivel, dar soarta a fost prea dură pentru tânără. Chiar prezentatorul se afla la volanul mașinii în care ea și-a pierdut viața și a fost o traumă pentru el, ajungând chiar să se gândească să-și pună capăt zilelor.

Credea că nu va mai iubit niciodată și nu va putea trece peste cele întâmplate, dar nu a fost așa. Chiar Catrinel Sandu, pe atunci iubita bunului său prieten, Lucian Viziru, a fost cea care i-a furat inima când se aștepta mai puțin.

Acesta o iubea în secret și niciodată nu i-a mărturisit asta lui Lucian Viziru, lucru pe care acum îl regretă. Și-ar fi dorit să fie sincer cu apropiatul său, dar nu a avut curaj să facă acest pas și a trăit mereu într-o minciună.

„Între cele două relații pe care le-am avut, că ți-am zis că au fost 6 ani, m-am îndrăgostit de Catrinel Sandu, care la momentul respectiv era în certuri cu Lucian Viziru. Eu cu Lucian eram oarecum prieteni. Cred că prieteni.

Aia a fost marea greșeală a vieții mele. În primul rând nu trebuia să mă îndrăgostesc de ea, că nu știam că a terminat-o cu Lucian și mai ales că el era prieten cu mine”, mărturisește Lucian Viziru.

Cum a aflat Lucian Viziru adevărul

Vedeta mărturisește că s-a îndrăgostit de persoana nepotrivită chiar la momentul nepotrivit. Catrinel Sandu încă era într-o relație cu Lucian Viziru, însă Mitoșeru nu știa asta și a ajuns să aibă sentimente față de ea.

Regretă, însă, că niciodată nu a fost sincer cu cel pe care îl considera, oarecum, prieten. Și-ar dori acum să fi mers atunci și să îi spună cum stau lucrurile, însă actorul a aflat adevărul din alte surse, ceea ce l-a pus pe Mitoșeru într-o ipostază nepotrivită.

Chiar și acum, după mai bine de 20 de ani, îi este rușine să dea ochii cu el și are o atitudine reticentă față de acesta. Chiar dacă timpul a trecut, încă simte că a făcut cea mai mare greșeală a vieții sale.

„Și acum când îl văd mi-e rușine, pentru că trebuia să-i spun: „Băi, m-am îndrăgostit!’ Și poate mă înțelegea și el prin ce situație am trecut, că eu văd că încă mai pot să mă îndrăgostesc, poate chiar mă înțelegea, că e un băiat extraordinar. Uite, îmi pare rău, dar mă îndrăgostisem de Catrinel”, a mai spus prezentatorul TV.

Marea dramă a lui Mitoșeru

Dintre toate experiențele dificile prin care a trecut, prezentatorul TV recunoaște că moartea iubitei sale a fost cea care l-a marcat pe viață. Acesta se afla la volan mașinii, iar logodnica lui, Cristina, în dreapta, însă nu a scăpat din accidentul grav.

Cei doi erau împreună de 10 ani și se înțelegeau foarte bine. Aveau în plan să se căsătorească și să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, dar nu au mai apucat să se bucure de asta.

O lungă perioadă de timp, Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe grele și nu își explica de ce soarta a vrut să fie așa. Se întreba în fiecare zi de ce el a supraviețuit, dorind-și să își ia viața. Doar cu ajutorul psihologilor a reușit să treacă peste, dar niciodată nu a uitat ce s-a întâmplat.

„După prima relație cu Cristina am vrut să mă omor, nu știam de ce mai trăiesc.Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc. Cel puțin, primul an de zile, eu nu înțelegeam de ce mai trăiesc. Să stai cu cineva 10 ani, să vrei să te căsătorești, să fie totul ok și la un moment dat să zică Dumnezeu stop.

Atunci am slăbit mult. Nu mâncam deloc. Recunosc, am fost la psihiatru, am luat pastile. Am zis chestia asta că mă omor. E adevărat că nu sunt atât de puternic încât să îmi iau viața.„, a declarat Mihai Mitoșeru în cadrul podcast-ului.

Recunoaște că și prietenii l-au ajutat să treacă peste acea perioadă cruntă, în care ajunsese de nerecunoscut din toate punctele de vedere, dar mai alea fizic. Celebrități precum Oana Roman, Teo Trandafir sau Mircea Badea s-au asigurat că erau alături de el și nu îl lăsau niciodată singur.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Românii care pot primi bani de la primării. Sumele se ridică până la 3.000 de lei
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro