Zarug a umilit artistele din România. A spus un adevăr dureros: „Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite”

Zarug a umilit artistele din România. A spus un adevăr dureros: „Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite”
Zarug a umilit artistele din Romania. A spus un adevar dureros. Te trezesti cu o armata de blonde mulate, cat mai dezgolite

Zarug este, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate vedete din România. Concurentul de la Te Cunosc de Undeva a desființat cântărețele din industria muzicală autohtonă cu doar câteva cuvinte. Ce a declarat partenerul lui Jazzy Jo de la Antena 1, într-un interviu exclusiv pentru Revista Ego.

Cum le-a criticat Zarug pe artistele din România

Nonconformistul Zarug este cunoscut pentru opiniile sale directe și felul tranșant în care spune lucrurilor pe nume. Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la ego.ro, designerul le-a desființat pe artistelor din România.

Concurentul de la Te Cunosc de Undeva este de părere că majoritatea artistelor optează pentru același ținute și s-ar copia unele pe altele.

„Nu am vedete preferate care să se îmbrace într-un fel extraordinar. Am artiști care îmi plac. Corina Budi, este în continuare, o fată care înțelege importanța unei imagini, nu neapărat scumpe, căci nu despre asta este vorba, ci care să o diferențieze de alți artiști.

Marea majoritate tind să se alinieze la un trend, la un moment dat nu le mai deosebești una de alta. Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite, cântând la fel.

Eu cred că artiștii adevărați știu să se pună într-o lumină specială, nu se aliniază la ce se întâmplă în alte țări și nu se inspiră de la artiștii preferați din alte țări pentru a deveni copii regionale la olimpiada județeană de stil Madonna.

Cine sunt designerii pe care-i admiră Zarug

În pregătirea pentru festivalul Saga, Zarug a descris moda ca fiind un domeniu demodat, cu toate că există anumiți creatori de modă pe care-i simpatizează și pe ale căror opere le admiră.

Am în continuare designerii mei preferați, cu care am fost coleg. Între timp, câțiva pe care îi apreciam și cărora le-am fost și client, căci așa se făcea, s-au mai și retras din modă, s-au reorientat către alte zone.

Moda, trebuie să recunoaștem, este un domeniu destul de demodat, mai ales în condițiile anului 2022, post-pandemie, pre-război, cu o planetă care este sufocată de cârpe pe care nu le cumpără nimeni.

Cred că mai importantă decât moda este stilul în zilele noastre, iar pe acesta îl formezi indiferent de buget și de cât de nouă este haina pe care o cumperi.