Data oficială la care începe noul sezon ‘Te cunosc de undeva’. Antena 1 a făcut anunțul

Data oficială la care începe noul sezon ‘Te cunosc de undeva’. Antena 1 a făcut anunțul
Cand incepe oficial noul sezon Te Cunosc de Undeva

Așteptarea a luat sfârșit. Antena 1 a anunțat când se va lansa, oficial, noul sezon „Te Cunosc de Undeva”. Fanii celui mai îndrăgit transforming-show din România așteaptă, cu sufletul la gură, să vadă bătălia celor mai talentate duete din muzica românească.

Când începe Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de entertainment din România. Noul sezon prezentat de Alina Pușcaș și Pepe va avea premiera sâmbătă, pe 30 aprilie, de la ora 20.00 la Antena 1.

Cel de-al 17lea sezon al emisiunii de succes debutează la sfârșitul lunii aprilie și aduce multe schimbări. În primul rând, frumoasa Alina Pușcaș îl va avea coleg de platou pe artistul Pepe.

Fostul soț al Ralucăi Pastramă a câștigat 2 sezoane Te Cunosc de Undeva și a fost pus și în postura de jurat al emisiunii de la Antena 1, în sezonul al cincilea, când Alex Velea a fost cel care a ridicat trofeul de învingător, în marea finală.

Pepe i-a luat locul lui Cosmin Seleși, după ce actorul a prezentat, timp de 10 ani de zile, Te Cunosc de Undeva alături de fosta protagonistă din serialul Narcisa Sălbatică.

Cine sunt cele opt echipe de participanți ai sezonului 17

Juriul emisiunii rămâne același, iar fanii abia așteaptă să-i revadă, la pupitru, pe Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Cristi Iacob și Andreea Bălan.

A doua mare schimbare a emisiunii de la Antena 1 constă în faptul că, pentru prima dată, în acest sezon vor participa 8 echipe de artiști. Duetele de la Te cunosc de Undeva sezonul 17 sunt:

  • Cuza și Emi de la Noaptea Târziu
  • Ana și Monica Odagiu
  • Florin Ristei și Ilona Brezoianu
  • Zarug și Jazzy Jo
  • Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim
  • Carmen Chindriş şi Romică Ţociu
  • Maria Buză şi Paula Chirilă
  • Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu.

Cine sunt noii concurenți de la Te Cunosc de Undeva

Sezonul acesta de la Te Cunosc de Undeva îi întâmpină pe unii dintre cei mai talentați artiști și actori din showbizul românesc.

În timp ce unii dintre ei sunt veterani de-ai show-ului, precum Maria Buză, Romică Țociu, Florin Ristei și Paula Chirilă, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia de a vedea fețe fresh care vor înfrunta temuta ruletă a personajelor.

Printre cei care calcă pragul concursului Te Cunosc de Undeva, pentru prima dată, se numără Zarug, Jazzy Jo, Ionuț Rusu sau Carmen Chindriș.