30 sept. 2023 | 19:45

Zannidache intră în lumea actorilor din România. Ce rol va interpreta în serialul momentului de la Pro TV

Monden
Zannidache intră în lumea actorilor din România. Ce rol va interpreta în serialul momentului de la Pro TV
Ce rol va interpreta în serialul momentului de la Pro TV

Zannidache s-a reprofilat! Fostul câștigător al competiției Survivor lasă deoparte muzica și se axează pe alt domeniu. Mai exact, rămâne tot în zona artistică, dar de data aceasta îl vom vedea pe micile ecrane în calitate de actor. Vedeta a dezvăluit ce surpriză le pregătește fanilor.

Zanni, din nou pe micile ecrane

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Se bucură de și mai multă notorietate de când a câștigat competiția Survivor și a demonstrat ce abilități sportive are, dar și cât este de puternic și ambițios.

Mulți îl știau încă dinainte, fiind de meserie artist, dar se pare că acum s-a reprofilat. Nimeni nu se aștepta să îl vadă pe Zannidache într-o asemenea ipostază, dar se pare că joacă în serialul „Groapa”, de la Pro TV.

Va avea un rol interesant în producție, făcând parte din echipa lui Franco. Vedeta a mărturisit că a mai cochetat cu televiziunea, dar a fost o noutate pentru el să filmeze pentru un film. Se înțelege bine cu colegii, cu toată producția și speră că va ieși ceva bun din această experiență.

„În trecut, am mai cochetat cu această zonă a televiziunii, așa că știam la ce să mă aștept, dar a fost prima dată când am filmat pentru un serial. Trebuie să recunosc că am fost entuziasmat, pe alocuri.

Oamenii mă cunosc, știu că eu am felul meu de a fi, un haz și o șmecherie aparte, care mă ajută să mă înțeleg bine cu toată lumea, și așa a fost și cu echipa de producție”, a mărturisit Zanni.

Ce a făcut Zanni cu banii de la Survivor

Zanni a câștigat emisiunea-concurs Survivor România 2021 și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Cu acești bani a reușit să își cumpere casa pe care și-a dorit-o mereu, dar se pare că acum are cu totul alte planuri.

Vezi și: Ce a zis Alex Velea despre scandalul cu Zanni. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei: „Îi urez baftă!” EXCLUSIV VIDEO

Mai exact, vrea să scoată proprietatea la vânzare. Fostul câștigător „Survivor România” din 2021 a dezvăluit ce va face cu banii pe care îi va încasa după ce își va vinde casa. Astfel, și-a dat seama că nu lucrurile scumpe îl fac fericit, ci oamenii și experiențele.

După ce vinde casa, vrea să își ia un teren la munte și să construiască mai multe cabane, unde să se cazeze oamenii care îl iubesc. Pe lângă faptul că va avea propria lui afacere, va sta și alături de cei care l-au susținut.

„Mi-am dat seama că fericirea mea vine din lucruri simple, după o drumeție la munte. Mi-au venit idei. Mă mut la munte din banii pe care îi iau pe casă. Îmi iau un teren și fac cabane, să vină lumea în tabără, să stea exact lângă mine.

Ar fi ceva extraordinar să poți sta lângă oamenii care te-au susținut. E ceva tare ca ei să aibă vacanța exact lângă tine, și exact la munte.”, a dezvăluit Zannidache, conform fanatik.ro.

Zanni a suferit din iubire

Artistul a avut o viață grea, crescând singur, prin orfelinate, fără familie. Nici oamenii pe care i-a cunoscut pe parcurs nu i-au adus prea multă fericire, având în vedere că a fost trădat în dragoste.

Te-ar putea interesa și: Zanni, probleme în amor! Artistul nu se mai poate atașa de nimeni: ”Nu am mai spus de foarte mult timp te iubesc”! VIDEO EXCLUSIV

Zanni încă nu a reușit să își găsească sufletul pereche și a avut numai relații pasagere, după ce în tinerețe a fost dezamăgit rău. Se îndrăgostise atunci cu adevărat și credea că și-a găsit partenera potrivită, dar a avut surpriza să afle, chiar de la ea, că avea pe altcineva.

În timp ce el o aștepta afară, în frig, ea se distra cu alt băiat într-un local. I-a trimis lui Zanni un videoclip în care se săruta cu noul iubit, reușind să îi frângă inima artistului.

„O așteptam frumos, mă aranjam și tot nu ajungea. Trebuia să vină în vreo 20 de minute, dar trecuse o oră și eram convins că a pățit ceva. Mă gândeam să pornesc spre ea. Mi-a dat apoi mesaj un videoclip și se pupa cu unu într-un local. Am fost șocat”, a zis Zanni.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SEMAFOARELE se schimbă definitiv. NOILE REGULI de circulație pentru șoferi
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro