‘Zanni și Elena Marin în finala Survivor 2021’. Anunțul surpriză înainte de individuale

‘Zanni și Elena Marin în finala Survivor 2021’. Anunțul surpriză înainte de individuale
Elena Marin și Zanni, prezenți în marea finală? Anunțul care i-a uimit pe fanii Survivor România 2021

Fanii Survivor România așteaptă cu sufletul la gură etapa individuală în care echipele și simpatiile create până acum vor fi uitate în detrimentul luptei pentru marele premiu. Anunțul surpriză îi arată pe Zanni și Elena Marin în finală.

Survivor România 2021: ‘Zanni și Elena Marin în finală”

Fanii celui mai greu proiect televizat din toate timpurile așteaptă cu nerăbdare ca show-ul să-și găsească cel mai bun supraviețuitor. Concurenții își iau adio pe măsura competiției de câte un coechipier, astfel reușind să ajungă până în această etapă doar cei mai puternici din toate punctele de vedere.

Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru sunt reprezentanții celor două tabere. Cei doi au explicat toate detaliile despre roșii și albaștri. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a mărturisit că este convinsă că echipa Fiamoșilor îi va avea în marea finală pe Zanni și Elena Marin, cei doi sportivi care se află la cuțite încă de când au pășit în Republica Dominicană.

Fanii știu prea bine de discuțiile pe care le poartă aceștia ediție de ediție, dar cunoscut e și faptul că fac parte din cei mai buni din acest sezon: „Eu sunt de părere că există șanse foarte mari ca Elena și Zanni să rămână în finală.

Mereu stăteam cu băieții la foc și îi întrebam cu cine se văd în finală. Clar ziceau și Elena. Eu știu clar că Elena cu Zanni vor rămâne în finală, dar nu știu de la Războinici. Așa văd eu, poate mă înșel și pe final vor fi alte persoane.’, a precizat Raluca Dumitru ce cu siguranță speră ca măcar echipa ei să fie câștigătoare dacă ea a ratat șansa să plece acasă cu marele trofeu.

Lupta va fi una fabuloasă

Cei din fața micilor ecrane se gândesc deja la lupta acerbă care s-ar putea da dacă artiștii vor ajunge finaliști. Zilele petrecute în competiție au fost cu atât mai grele pentru unii dintre ei din cauza scandalurilor și a criticilor piperate primite din partea coechipierilor.

Zanni a declarat de nenumărate ori că dansatoarea Elenei Marin se victimizează foarte mult pentru a sensibiliza publicul și că exagerează cu comportamentul său. Elena a fost surprinsă nu doar o dată în lacrimi din cauza celor spuse de protejatul lui Alex Velea cu care nu este deloc de acord.

Una peste alta, telespectatorii știu că amândoi sunt doi sportivi veritabili și că există șanse reale să ajungă în finală, mai cu seamă că au răbdat în competiție până în punctul acesta în care au mai rămas doar 7 concurenți, urmând ca după încă o eliminare să se treacă la jocul individual. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI