Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, implicat într-un scandal de zile mari. A spus tot ce s-a întâmplat între el și Elena Marin cu lacrimi în ochi

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, implicat într-un scandal de zile mari. A spus tot ce s-a întâmplat între el și Elena Marin cu lacrimi în ochi
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, implicat într-un scandal de zile mari

Ștefan Ciuculescu a decis să spună adevărul despre relația dintre el și Elena Marin. Fostul concurent Survivor a izbucnit în lacrimi, în direct.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, implicat într-un scandal de zile mari

Ștefan Ciuculescu a făcut primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor. Publicul a fost cel care a decis eliminarea lui, Faimosul având cele mai puține voturi.

El a izbucnit în lacrimi și le-a mulțumit susținătorilor lui. Apoi, sportivul a vorbit despre relația cu Elena Marin, cea de care s-a apropiat la Survivor, iar apoi s-au distanțat.

Faimosul a explicat că nu a existat niciun conflict între Elena Marin și el, însă motivul pentru care s-au distanțat a fost Maria, războinica de care Elena s-a apropiat cel mai mult.

”Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea.

Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu?

Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate. Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.

Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc.

Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”,

„Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc.

Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”, a spus Ștefan Ciuculescu.

Ce gest a făcut Faimosul, înainte să părăsească Surivor

El i-a spus Elenei, înainte să plece, că își dorește să o vadă câștigătoarea Survivor. S-au luat în brațe și s-au despărțit spunându-și lucruri frumoase.

”Am facut acest lucru pentru ca asta am simtit. Am facut acest lucru pentru ca nu sunt o persoana ranchiunoasa. Am simtit asta pentru ca atunci cand am spus ceva, am spus-o la momentul potrivit si momentul ala pentru mine s-a incheiat”, a mai spus Stefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI