Ce i-a spus la telefon Alex Velea lui Zanni după ce a câștigat Survivor. Te va emoționa până la lacrimi

Ce i-a spus la telefon Alex Velea lui Zanni după ce a câștigat Survivor. Te va emoționa până la lacrimi
Ce i-a spus la telefon Alex Velea lui Zanni după ce a câștigat Survivor

După ce Zanni a câștigat sezonul 2 de Survivor România 2021, au existat și reacții la cald. Mentorul său, Alex Velea, a avut cuvinte de laudă la adresa lui.

Ce i-a spus la telefon Alex Velea lui Zanni după ce a câștigat Survivor

Zanni a câștigat emisiunea-concurs Survivor România 2021, bucurând inimile telespectatorilor, care l-au susținut într-un număr foarte mare. El a câștigat în fața lui Andrei Dascălu, din echipa Războinicilor, reușind să îi facă mândri pe toți cei care l-au susținut încă de la început.

De departe însă, cel mai acerb susținător al lui Zanni a fost artistul Alex Velea, care consideră că Zanni a meritat din plin să câștige competiția. Alex Velea a spus că Faimosul a reușit să facă față tuturor condițiilor vitrege dim Republica Dominicană, dar și scandalurilor cu colegii săi, chiar dacă au existat și momente în care nu a fost mai rezervat.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social.

Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”, a declarat Alex Velea despre Zanni, potrivit Wowbiz.ro.

Ce face Zanni cu premiul de la Survivor

De altfel, Zanni a spus și ce anume își dorește să facă cu banii obținuți, și anume, suma de 50.000 de euro.

 „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus tânărul care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus câștigătorul Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI