Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin

Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele catre Elena Marin

Răsturnare incredibilă de situație pentru Zanni de la Survivor România. Faimosul trapper și-a lăsat colegii mască, după întoarcerea în tabăra roșie, după ultimul Consiliu de nominalizare. Ce le-a mărturisit lui Cosmin Stanciu și Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin. Cum a acuzat-o pe frumoasa dansatoare.

Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin

Nu e ușor să fii pus în postura de a nominaliza pe cineva la Consiliu. Zanni a avut un moment în care s-a îndoit de alegerea pe care a făcut-o la Survivor România. Întorși înapoi în tabără, trapperul a avut o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu, unde a aruncat săgeți otrăvitoare la adresa Elenei Marin, deși inițial i-a întrebat pe cei doi sportivi dacă ar fi fost mai bine să o propună pe Raluca Dumitru în locul dansatoarei.

Faimosul a acuzat-o pe colega lui de faptul că ar fi o persoană falsă, care se preface că suferă la Consilii, pentru a impresiona publicul de acasă. Zanni este convins că Elena are o strategie la care nu renunță, aceea de a stârni compasiunea telespectatorilor.

Cosmin: Jador, Moro…O văd cum încearcă să se agațe de unul și de altul, după ce s-a certat cu Raluca a trecut la Irisha.

Sebastian: Aș vrea ca lumea să fie asumată, să nu se mai supere. După atâta vreme de competitie plângi ca te-a nominalizat cineva?

Zanni: Ăla nu a fost plâns, suspină și se chinuia să plângă, la cât se stergea cu șervețelul la ochi. Mă uitam la ea cum dădea din nas, dar nu era niciun moment tragic, stiam că va ieși una din fetele noi. Nu avea lacrimi în ochi. Mă gandeam….mă, ce încearcă fețita asta să facă?

Zanni a suferit atunci când a plecat Ana Porgras

Zanni a avut un moment de slăbiciune în care a recunoscut, din nou, că a fost foarte afectat de plecarea Anei Porgras de la Survivor România. Trapperul a mărturisit că a încercat să se abțină dar emoțiile l-au copleșit.

Sebastian: Când ți-a plecat Ana, da, ai plâns, ți-a fost greu. Când a plecat Moro, ea nu a mai plâns, frate.

Zanni: Eu am încercat să mă abțin la Ana, dar am răbufnit, aia e, nu m-am putut controla. Dar ea vrea să arate în fiecare moment că este îndurerată. Se chinuie să plângă.

Sebastian: Cand văd falsitate, teatru, milogeală, mă apucă răul, pe cuvânt. Nu mai suport, frate, nu mai suport. Echipa asta nu se poate baza în fete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI