Soția lui Sebastian Chitoșcă, adevărul despre crizele de nervi de la Survivor. De ce jignește concurentele

Soția lui Sebastian Chitoșcă, adevărul despre crizele de nervi de la Survivor. De ce jignește concurentele
Sotia lui Sebastian Chitosca, adevarul despre crizele de nervi de la Survivor

Soția lui Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea privind reacțiile inedite ale partenerului său. De ce jignește fotbalistul concurentele de la Survivor România și ce se va întâmpla în urma Consiliului de urgență din ediția de joi, 22 aprilie. Fanii urmăresc totul cu sufletul la gură.

Soția lui Sebastian Chitoșcă, adevărul despre crizele de nervi de la Survivor

O noua zi, un nou scandal la Survivor România. După derapajul lui Sebastian Chitoșcă la adresa Irishei de la Faimoși, soția fotbalistului a intervenit pentru a-i lua apărarea partenerului său de viață. Frumoasa Alexandra spune că este îngrijorată pentru soțul ei și este convinsă că presiunea competiției și stresul câștigării probelor și-au lăsat amprenta pe comportamentul său.

Îmi fac multe griji în momentul de față, pentru că Sebi este o persoană foarte controversată acolo. Sincer, mă așteptam. Sebi este o persoană foarte ambițioasă și foarte vocală, într-adevăr. Este o persoană mai aprigă, se enervează mai repede, dar în același timp… îl compar cu sucul acidulat, când îl agiți. Am văzut că de fiecare dată când a avut o reacție mai nervoasă, a mers să își ceară scuze și își dă seama. Mai e și din cauza condițiilor.

Fiecare a venit cu un plan de acasă, așa cum a zis și Sebi în ultimele săptămâni. Sebi a venit în mijlocul lor, a fost mai vocal și probabil a deranjat. Eu am văzut emisiunea de acasă, în primele săptămâni și mi-am dat seama că se va apropia de Zanni. Au caractere asemănătoare. Sebi este același tipar, s-au intuit. Sebastian a și zis că vrea să fie pe cont propriu și că nu mai vrea să intre în niciun grupuleț”, a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă pentru wowbiz.ro.

Sebastian Chitoșcă, în pericol de a fi eliminat de la Survivor România?

Ediția de joi 22 aprilie aduce multe emoții pentru faniin Faimoșilor. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România convoacă un consiliu de urgență, la finalul căruia un concurent va părăsi definitiv competiția din Republica Dominicană. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul concursului, iar urmăritorii lor vor afla diseară, de la 20.00, ce pedeapsă vor primi cei doi Faimoși.

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe.”, a spus Daniel Pavel la Survivor România.

Sebastian Chitoșcă a avut un conflict cu Irisha în tabăra celor roșii, după ce fotomodelul l-a acuzat pe fotbalist că ar fi jignit-o.

„E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”, a spus Sebastian despre Irisha.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI