‘Zanni pierde cu Sorin în ultima perioadă’. Cine îl critică pe Faimosul de la Survivor România

‘Zanni pierde cu Sorin în ultima perioadă’. Cine îl critică pe Faimosul de la Survivor România
Zanni pierde cu Sorin in ultima perioada

Ziua și cearta la Survivor România. Este sătul de scandalul dintre Elena Marin și Zanni și nici de data aceasta nu s-a mai putut abține. Cine este bărbatul care sare în apărarea frumoasei dansatoare de la Faimoși și îl critică pe protejatul lui Alex Velea de la Survivor România. 

‘Zanni pierde cu Sorin în ultima perioadă’

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin nu se mai termină, iar Andrei, logodnicul frumoasei dansatoare sare în apărarea iubitei sale, ca de fiecare dată. Andrei este de părere că, după eliminarea lui Cătălin Moroșanu de la Survivor, Zanni are o pasă proastă și nu se mai poate concentra pe traseu.

Mai mult de atât, bărbatul insistă asupra faptului că Zanni o acuză pe Elena de faptul că ar fi slabă pentru a-și ascunde propriile insecurități și perioade mai proaste din cadrul competiției. De asemenea, iubitul Elenei Marin a subliniat faptul că, în ultima săptămână, Faimosul a fost învins de către Sorin de la Războinici, lucru care nu se întâmpla înainte.

„Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni. Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum.

Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă.

Cătălin Moroșanu, mesaj dur legat de Zanni pentru Alex Velea

Eliminarea lui Moroșanu de la Survivor a lăsat urme adânci în sufletele Faimoșilor și a publicului de acasă, care au putut vedea o altă latură a concurenților, vizibil emoționați și debusolați de plecarea celui care le-a fost ca un lider și un prieten, de-a lungul celor trei luni de competiție.

Întors în țară, Cătălin Moroșanu a discutat, la Teo Show, despre foștii săi colegi din tabăra roșie. În urma discuțiilor urâte dintre el și Elena Marin, Moro a declarat că nu aprobă caracterul lui Zanni, pe care nu l-ar scoate nici măcar la o cafea în oraș, să stea de vorbă.

„Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei”, a declarat Cătălin Moroșanu la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI