Zanni a spus adevărul despre părinții lui. Când a văzut-o ultima oară pe mama sa

Zanni a spus adevărul despre părinții lui. Când a văzut-o ultima oară pe mama sa
Zanni, dezvăluiri uluitoare despre părinții săi. Ce a spus artistul

Zanni a oferit dezvăluiri surprinzătoare despre părinții lui. Fostul concurent de la Survivor nu s-a ferit niciodată din a spune că a crescut într-un orfelinat, dar puțini știu când și-a văzut ultima oară mama, de fapt.

Zanni, totul despre părinții lui. Ce a dezvăluit artistul

Zanni a reușit să își construiască, pas cu pas, o carieră frumoasă în România. El a demonstrat că este muncitor și ambițios după ce a dus acasă marele premiu de la Survivor România 2021. Totuși, acesta se confruntă cu o dramă. 

Cunoscutul artist nu le-a ascuns fanilor vreun detaliu despre copilăria sa. Acesta a crescut într-un orfelinat, dar abia acum a spus totul despre părinții săi. El nu și-a cunoscut tatăl, iar pe mama lui nu a văzut-o foarte des.

Zanni s-a decis să nu își judece părinții, chiar dacă a avut multe clipe grele de înfruntat în copilărie. Acesta a dezvăluit că nu se gândește la faptul că a fost lăsat într-un orfelinat și este convins că ei s-ar simți bine dacă ar afla ce a realizat.

„Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am.

Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat.

Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește.

Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat.

Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta…”, a zis Zanni pentru revista Viva!.

Când și-a văzut Zanni ultima dată mama

Zanni nu are o relație foarte bună cu părinții săi. În timp ce nu se poate discuta de o legătură între artist și tatăl lui, el a dezvăluit că pe femeia ce i-a dat viața a văzut-o ultima oară în urmă cu aproximativ doi sau trei ani, dar nu au discutat foarte multe lucruri pe atunci.

„Am văzut-o ultima oară acum doi, trei ani, a venit să mă viziteze la cămin și tot ce am făcut a fost să o conduc înapoi la RATB. Am vorbit cu ea de la poartă până în stația de autobuz, timp de un minut.”, a mai zis Zanni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI