08 sept. 2021 | 17:31

WizzAir anunță rute noi din România. Unde vom putea călători

News
WizzAir anunță rute noi din România. Unde vom putea călători
WizzAir anunta rute noi din Romania. Unde vom putea calatori

Vești bune pentru pasionații de călătorii. Românii care preferă să zboare cu celebra companie low-cost WizzAir vor putea accesa noi rute care pleacă de la noi din țară, în curând. Despre ce țări este vorba. Unde vor putea pleca românii în city-break.

Ce rute noi pregătește WizzAir din România

Compania aeriană WizzAir a făcut un anunț important pentru toți iubitorii de vacanțe din România. Cetățenii vor putea călători cu firma lor favorită înafara granițelor țării prin două noi rute lansate recent.

Miercuri, 7 septembrie, oficialii companiei WizzAir au anunțat că românii vor putea călători pe rutele Iași – Madrid și Suceava – Bruxelles începând din luna decembrie a acestui an.

Mai exact, din 2 decembrie românii din Iași vor putea călători spre capitala Spaniei în fiecare joi și duminică. Cât privește a doua rută, moldovenii din Suceava vor putea pleca, având ca destinație orașul belgian, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu data de 4 decembrie.

Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online, iar prețurile încep de la 99 de lei. Cele două noi rute Iași – Madrid și Suceava – Bruxelles vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia, două dintre statele cele mai populare printre români.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România spre Spania și Belgia, cu două noi zboruri către Madrid și Bruxelles. Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinații la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinații importante din Europa de pe aeroporturile din Iași și Suceava”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al companiei WizzAir.

WizzAir introduce vaccinarea sau testarea obligatorie pentru angajații săi

Pandemia de coronavirus a lăsat un impact puternic asupra oamenilor. Miercuri, 1 septembrie, compania aeriană WizzAir a decis imunizarea împotriva COVID-19 sau testarea antigen/PCR periodică pentru piloți, însoțitorii de bord și toți cei care fac parte din echipaj.

Această decizie este luată pentru a asigura siguranța pasagerilor și pentru a opri răspândirea coronavirusului. Imunizarea echipajelor devine critică, iar guvernele celor mai multe state din lume impun reguli și restricții privind accesul oamenilor în avion și pe aeroport, la intrarea în țară.

„În cadrul WizzAir, prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi angajaţilor noştri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul şi pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens”, a declarat directorul general de la WizzAir Jozsef Varadi.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro