William, Kate, Harry şi Meghan o plâng pe Regina Elisabeta a II-a. Primele imagini cu cei patru de la înmormântare

William, Kate, Harry şi Meghan o plâng pe Regina Elisabeta a II-a. Primele imagini cu cei patru de la înmormântare
Imagini cu Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex de la înmormântarea Reginei!

Familia Regală a Marii Britanii este prezentă astăzi în cadrul unui eveniment extrem de dureros. Apropiații Reginei, nenumărați lideri ai lumii și britanicii își iau adio de la suverană. Regina Elisabeta a II-a este astăzi condusă pe ultimul drum. Prinții William și Harry alături de soțiile lor sunt vizibil afectați. Iată primele imagini cu Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex! Nimeni nu credea că o să îi mai vadă împreună.

Înmormântare Regina Elisabeta a II-a: primele imagini cu Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex

Prințul William și Kate Middleton s-au reunit cu Prințul Harry și Meghan Markle într-un moment atât de greu pentru Casa Regală. Cei patru o plâng astăzi pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana a murit în cursul zilei de 8 septembrie, iar astăzi este condusă pe ultimul drum de Familia Regală, lideri importanți din toată lumea și nenumărați britanici.

Cei patru sunt vizibil afectați de pierderea suferită. Aceștia au fost văzuți de cele mai multe ori cu privirile pierdute și cu ochii în lacrimi. În transmisiunea oficială live s-a putut vedea cum Prințul Harry a început să plângă, dar și-a mascat rapid ieșirea.

Prințul George și Prințesa Charlotte participă și ei la slujbă. Mezinul familiei în vârstă de doar 4 ani nu va lua parte la ceremonii pentru că este considerat prea mic. Cei doi au ajuns cu puțin timp înainte de cortegiul funerar la Westminster Abbey, însoțiți și de Camilla, Regina consoartă. După ceremonia de la prânz care va avea loc la Westminster Abbey va urma o slujbă de înmormântare la ora 16:00 la Capela St George din Windsor.

Prințul William și Kate Middleton s-au reunit cu Prințul Harry și Meghan Markle

Cele două cupluri s-au reunit în urmă cu câteva zile la Windsor pentru a aduce omagii Reginei. Britanicii au fost plăcut surprinși să îi vadă împreună și speră ca acest eveniment extrem de trist să îi apropie.

Perechile regale au mers separat și au vorbit cu cât mai mulți oameni de pe părțile opuse ale drumului. Prințul William a glumit cu câțiva cetățeni, iar Meghan Markle a acceptat câteva cadouri special aduse pentru regretata suverană. Doar fiul cel mare al Regelui Charles al III-lea și soția au postat un mesaj oficial după decesul monarhului.

„Regina a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază. Regele și Regina Consort vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra”, au scris Ducii de Cambridge.

Urmăriți Playtech.ro și pe